Vineri,
12.04.2024
Partial Noros
Acum
15°C

O să rupă internetul în două: Constantin Chiriac în dialog cu Florin Piersic și părintele Necula, la Sibiu

O să rupă internetul în două: Constantin Chiriac în dialog cu Florin Piersic și părintele Necula, la Sibiu

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu organizează la Sibiu conferința specială Constantin Chiriac și Constantin Necula în dialog cu Florin Piersic.

Evenimentul va avea loc în 27 martie, pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, începând cu ora 19:00.

„De Ziua Mondială a Teatrului oferim în dar publicului din Sibiu și de pretutindeni un dialog cu o personalitate fără egal pe scena românească, Florin Piersic, căruia îi dedicăm această conferință aniversară și pe care-l iubim și îl respectăm! Ne bucurăm că avem șansa extraordinară de a avea pe scena Teatrului Național „Radu Stanca”, într-o zi cu o semnificație deosebită, un artist care este iubit de milioane de oameni și care a reușit, de-a lungul activității sale impresionante, să realizeze lucruri extraordinare în teatru, film și televiziune. Mulțumim, Florin Piersic și vă așteptăm, dragi iubitori ai teatrului, să sărbătorim împreună ziua specială a teatrului, dar și a lui Florin Piersic”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

TNRS a pus în vânzare biletele pentru această conferință specială, la prețul de 30 lei.

Pentru că locurile în sala de spectacole sunt limitate, publicul de pretutindeni poate urmări acest eveniment transmis pe Scena Digitală, platforma online a TNRS, prețul unui bilet fiind de 30 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

HBomb

Acum 4 săptămâni

Ce caută și Necula în ciorba asta? Nu era destul de grețos Chirac?!?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus