Miercuri,
17.04.2024
Innorat
Acum
10°C

Ziua Mondială a Sindromului Down, celebrată de o asociație din Sibiu: copiii atipici vor fi îmbrăcați în supereroii lor preferați „pentru a arăta că fiecare dintre noi poate visa să fie eroul cuiva”

Ziua Mondială a Sindromului Down, celebrată de o asociație din Sibiu: copiii atipici vor fi îmbrăcați în supereroii lor preferați „pentru a arăta că fiecare dintre noi poate visa să fie eroul cuiva”

În 21 martie, de Ziua Mondială a Sindromului Down, Asociația Împreună pentru Ștefan organizează un eveniment special pentru copiii atipici. Cei mici vor fi îmbrăcați în supereroii lor preferați și vor merge pe traseul Parcul Astra - Bulevardul Nicolae Bălcescu - Piața Mare - Parcul Tineretului.

Startul va fi în Parcul Astra la ora 16:00, urmând ca în Piața Mare să aibă loc un moment special alături de persoanele prezente. Sfârșitul traseului este în Parcul Tineretului cu o reprezentație moto.

„Alătură-te nouă în sărbătorirea Zilei Mondiale a Persoanelor cu Sindrom Down! În această zi specială, să ne aducem aminte de importanța acceptării și iubirii necondiționate pentru toate ființele umane. Sindromul Down poate fi o provocare pentru cei afectați, dar în același timp ne învață lecții neprețuite despre bunătate, sinceritate și iubire necondiționată. Vino alături de noi într-o zi plină de bucurie și încurajare, unde vom celebra diversitatea și unicitatea fiecărui individ. Copiii atipi vor fi îmbrăcați în supereroii lor preferați, pentru a sublinia că, indiferent de obstacole, fiecare dintre noi poate visa să fie eroul cuiva.

Nu ne vom acoperi fețele pentru că suntem mândri de trăsăturile noastre distincte, iar un zâmbet sincer este cel mai frumos accesoriu pe care îl putem purta. Hai să creăm împreună un mediu plin de dragoste, acceptare și înțelegere. În această zi specială, fiecare zâmbet și fiecare îmbrățișare contează mai mult decât oricând. Te așteptăm cu brațele deschise”, arată organizatorii evenimentului.

Persoanele care doresc să participe la eveniment sunt invitate să li se alăture micuților și să se costumeze în îmbrăcăminte care consideră că le este caracteristică. Acest eveniment este organizat de Asociația Împreună pentru Ștefan în colaborare cu Asociația Interact.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus