Vineri,
12.04.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Bilete epuizate în timp record pentru conferința Constantin Chiriac și părintele Necula în dialog cu Florin Piersic. Cei interesați mai au o șansă

Bilete epuizate în timp record pentru conferința Constantin Chiriac și părintele Necula în dialog cu Florin Piersic. Cei interesați mai au o șansă

Teatrul Național ”Radu Stanca” anunță că biletele pentru conferința specială ”Constantin Chiriac și Constantin Necula în dialog cu Florin Piersic” s-au epuizat în timp record.

Programat în 27 martie, de la ora 19:00, pe scena Teatrului Național din Sibiu, evenimentul a stârnit interesul unui număr foarte mare de oameni.

Pentru a oferi acces la conferință unui public cât mai larg, conducerea teatrului anunță că evenimentul va putea fi urmărit în direct și online, biletele pentru a avea acces fiind deja puse în vânzare. Prețul este de 30 de lei.

”Aveți șansa să urmăriți live, pe Scena Digitală, conferința specială CONSTANTIN CHIRIAC ȘI CONSTANTIN NECULA ÎN DIALOG CU FLORIN PIERSIC. Biletele în sala TNRS s-au epuizat într-un timp record, dar vă puteți bucura, de oriunde ați fi, de un eveniment deosebit, plin de momente inedite și de surprize”, a transmis conducerea TNRS.

Cine este interesat poate cumpăra bilete online de pe www.tnrs.ro și de pe https://scena-digitala.ro/.

„De Ziua Mondială a Teatrului oferim în dar publicului din Sibiu și de pretutindeni un dialog cu o personalitate fără egal pe scena românească, Florin Piersic, căruia îi dedicăm această conferință aniversară și pe care-l iubim și îl respectăm! Ne bucurăm că avem șansa extraordinară de a avea pe scena Teatrului Național „Radu Stanca”, într-o zi cu o semnificație deosebită, un artist care este iubit de milioane de oameni și care a reușit, de-a lungul activității sale impresionante, să realizeze lucruri extraordinare în teatru, film și televiziune. Mulțumim, Florin Piersic și vă așteptăm, dragi iubitori ai teatrului, să sărbătorim împreună ziua specială a teatrului, dar și a lui Florin Piersic”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

florin piersic

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 3 săptămâni

Fosta-i lele, cât ai fost..Oamenii de azi au necazuri crima organizata institutionala inscaunata si promovata de infractorii politici, nu le mai arde de palavrele lui Florin Piersic.
Raspunde

@Emil

Acum 3 săptămâni

Emilut, fost-ai, adica. Trebuie ca ai o viata tare trista daca singurul lucru care te intereseaza este clasa politica. Relaxeaza-te! Poate ti-ar prinde bine o conferinta unde se vorbeste despre lucruri placute, despre suflet, despre prieteni...
Raspunde

Emil

Acum 3 săptămâni

Apoi, degeaba vine la Sibiu daca nu viziteaza casa memorabila a imparatului Iohannis cucerita cu acte de proprietate falsificate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus