Luni,
22.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Interes sporit pentru parcarea supraetajată din cartierul Vasile Aaron: nouă oferte. Primăria are termen de evaluare până în septembrie

Interes sporit pentru parcarea supraetajată din cartierul Vasile Aaron: nouă oferte. Primăria are termen de evaluare până în septembrie

Interes mare pentru construcția parcării supraetajate din cartierul Vasile Aaron. Nouă oferte au fost înregistrate în cadrul licitației organizate de primărie la începutul acestui an.

Între 200 și 250 de locuri de parcare sunt preconizate pentru noua parcare supraterană cu două niveluri ce urmează a fi construită în cartierul Vasile Aaron din municipiul Sibiu. Peste ultimul nivel al parcării sunt prevăzute a fi amenajate terase verzi și zone pentru sport. 

În februarie, Primăria Sibiu a scos la licitație întocmirea Studiului de Fezabilitate (SF) pentru proiectul „Amenajare parcare supraterană cartier Vasile Aaron” (faza SF + obținere avize + alte studii), iar deschiderea ofertelor a avut loc pe 18 martie. 

Conform informațiilor de pe platforma de licitații publice, cele nouă oferte reprezintă trei asocieri și șase ofertanți unici cu subcontractanți.

Astfel, de parcarea supraterană din Vasile Aaron sunt interesate companiile Vitamin Architecs (cu șase subcontractanți), Tera Design Studio (cu patru subcontractanți), 2 GMG Construct (cu cinci subcontractanți), CIV Indust Proiect (cu doi subcontractanți), ING Proiect Management (cu doi subcontractanți) și Condesign (cu opt subcontractanți). De asemenea, cele trei asocieri înscrise în cursa pentru contractul primăriei sunt: Cabinet (lider) SRL, Atelier Rost SRL, Profesional Construct Proiectare; Total Business Land SRL (lider), Inovativ Electoral Company și Raichman Studio (lider), Vexo Concept & Design SRL. 

Evaluarea ofertelor va avea loc până pe 18 septembrie.

Menționăm că valoarea estimată a contractului este de 336.134 de RON. Câștigătorul va avea 6 luni de la semnarea contractului pentru elaborarea documentației. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

Cristian

Acum 1 lună

Adică 6 luni sa verifice funcționării primăriei??? Cam puțin oare....
Raspunde

Noaptea minții la primăria satului Sibiu!

Acum 1 lună

Doar 200 locuri de parcare, nici un nivel subteran, langa blocuri de 10 etaje cu sute de locatari , in condițiile in care parcarea de pe M. Viteazul s-a dat ca pâinea caldă.

Raspunde

Dorina Ionescu

Acum 4 săptămâni

rog info de ce nu se reconstruieste piata V Aron? e o tiganie ibfecta cu 3 cepe scumpe

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus