Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Micuții din clasa pregătitoare C de la Regele Ferdinand au fost alături de copiii cu Sindrom Down, de ziua lor

Micuții din clasa pregătitoare C de la Regele Ferdinand au fost alături de copiii cu Sindrom Down, de ziua lor

Clasa pregătitoare C de la Școala gimnazială Regele Ferdinand din Sibiu a punctat vineri, 21 martie, Ziua Mondială a Sindromului Down. Toți micuții s-au implicat și au făcut desene, au discutat și au conștientizat cât de importantă este nevoia de adaptare, de înțelegere și de integrare a copiilor care au acest sindrom. 

„Toți suntem unici, toți suntem speciali, toți suntem diferiți” au fost devizele zilei de vineri. 

Activitățile au fost coordonate de învățătoarea Cristina Diana Maior, alături de profesorul de sprijin Alexandra Moldovan. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Merintean

Acum 1 lună

Foarte frumoasă inițiativa. Dar în clasa pregătitoare B unde era un copil cu autism, de ce nu s-a facut nimic?nici măcar intenția de integrare a copilului. Doamna învățătoare l-a făcut nebun. Atât a putut dansa, după 40 de ani de experiență în învățământ. Asta nu se scrie. Mereu expunem pe sticlă doar ce ne avantajează.. trist.

Raspunde

Andreea

Acum 1 lună

Aș fi recunoscătoare dacă s-ar posta mesajul meu. Încă stau să mă gândesc dacă să nu fac cazul nostru public. Mulțumesc

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus