Sâmbătă,
13.04.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Angajații CJ au ocupat sala de internet, ludoteca și opt birouri ale Bibliotecii ASTRA

Angajații CJ au ocupat sala de internet, ludoteca și opt birouri ale Bibliotecii ASTRA

Angajații CJ Sibiu, care în perioada lucrărilor la sediul din centrul istoric își vor desfășura activitatea în clădirea Bibliotecii ASTRA, au fost repartizați în zece spații ale instituției culturale: la parter și la etajul patru.

Sala de internet și ludoteca de la parterul corpului B a Bibliotecii ASTRA, precum și opt birouri de la etajul al patrulea sunt ocupate de o parte din angajații CJ Sibiu. Aceștia își vor desfășura activitatea aici cel puțin un an, în perioada lucrărilor de reabilitare a sediului de pe strada General Gh. Magheru, nr. 14.

Pentru acest lucru, reprezentanții administrației județene au elaborat un proiect de hotărâre prin care modifică un articol din contractul de administrare a clădirii bibliotecii, semnat în anul 2007. Județul Sibiu, în calitate de proprietar, și Biblioteca Județeană Astra Sibiu, în calitate de administrator, au semnat în anul 2007 contractul de administrare a întregii clădiri în care activează instituția culturală. Prin proiectul de hotărâre se propune modificarea articolului care se referă la obiectul contractului, fiind menționate elementele de identificare, precum și spațiile din interiorul clădirii de la toate nivelurile care rămân în administrarea Bibliotecii, cu excepția celor pe care le vor ocupa angajații CJ.

Proiectul de hotărâre va fi supus votului în ședința ordinară a CJ Sibiu din această lună, care va avea loc pe data de 28 martie.

Amintim că la sfârșitul lunii trecute conducerea CJ Sibiu a anunțat că angajații instituției nu se mai mută la Aeroport pe perioada lucrărilor de reabilitare a sediului din centrul istoric, din cauza costurilor ridicate, optând pentru sediul Bibliotecii Astra, precum și pentru sediul unei societăți comerciale de pe strada General Dragalina din cartierul Ștrand.

Astfel, începând cu data de 13 martie 2024, conducerea Consiliului Județean și o parte din angajați, respectiv Direcția Economică, Serviciul Administrație Publică Locală și Coordonare Spitale, Serviciul Juridic și Contencios Administrativ, Serviciul Relații Publice, CIC și Informatică, Serviciul Administrativ, P.S.I., lucrează într-un sediu situat pe str. General Dragalina, nr. 1, iar o altă parte, respectiv Direcția Arhitect-Șef, Serviciul Resurse Umane și Compartimentul Audit Intern funcționează la Biblioteca Județeană Astra Sibiu, în corpul B.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus