Luni,
22.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Sibienii își vor putea face programări la Fizioterapie doar de la 1 iunie, pe termen nelimitat. Spitalul Județean anunță schimbări în regimul de programări al Policlinicii

Sibienii își vor putea face programări la Fizioterapie doar de la 1 iunie, pe termen nelimitat. Spitalul Județean anunță schimbări în regimul de programări al Policlinicii

Spitalul Județean anunță schimbări în ceea ce privește modalitatea de programare la specialitatea Fizioterapie. Aceștia transmit că măsura a fost luată pentru evitarea aglomerării specifice zilelor de programare. Sibienii care vor merge să se programeze în luna aprilie trebuie să știe însă că primul loc liber se poate găsi doar de la 1 iunie. 

Programările în Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pentru specialitatea Medicină fizică și reabilitare medicală (Fizioterapie), se vor face, de la 1 aprilie, pe termen nelimitat, nu trimestrial așa cum se obișnuiește în prezent. Acesta este anunțil făcut de reprezentanții Spitalului Județean. Aceștia transmit că această schimbare vine ca o măsură pentru evitarea, pe viitor, a aglomerărilor specifice zilelor de programări.

„Este important însă de menționat faptul că programările se vor face atât în limita numărului de locuri disponibile, cât și în limita fondurilor alocate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Întrucât în cadrul ultimei sesiuni de programări trimestriale au fost ocupate toate locurile disponibile pentru perioada aprilie-iunie 2024, pacienții care vor dori, de la 1 aprilie, să își facă programări pentru această specialitate vor avea posibilitatea să selecteze o dată calendaristică pornind de la 1 iulie 2024.

Menționăm faptul că în cadrul celorlalte specialități din cadrul Ambulatoriului de Specialitate al SCJU Sibiu sistemul a fost deja schimbat și pacienții pot să se programeze oricând găsesc un loc liber, fără să aștepte o anumită zi desemnată acestei acțiuni”, spune Cristina Bălău, purtător de cuvânt al Spitalului Județean. 

Conform spunelor purtătorului de cuvânt, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu reamintește variantele pe care pacienții le au în acest sens. Aceștia se pot deplasa fizic la fișierul Policlinicii, își pot face programare online, pe site-ul scjus.ro, la secțiunea Informații pacienți – Programări online sau la numerele de telefon 0269/504120 și 0269/504121. Aceste variante sunt accesibile oricând.

„Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu caută în mod constant soluții de îmbunătățire a serviciilor oferite și a comunicării cu pacienții și vă asigură de întreaga colaborare și pe viitor”, mai transmit reprezentanții unității medicale. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

5 comentarii

Dan

Acum 3 săptămâni

Acele programari facute pe termen nelimitat( zic eu gresit ca nimeni nu stie de acum pana peste 5 luni daca isi rupe mana) pot fi verificate pt fiecare saptamana si eliminate cele care nu se confirma fiindca unii mai pleaca in concediu unii mai mor, etc fiindca ele stau ocupate degeaba nu zic asta ca sa bagati pilele voastre. Toate asistentele din policlinica cu program scurt si salarii mari care nu inceteaza sa povesteasca si sa dea telefoane rudelor, sa verifice prezenta la programare fiindca altfel nu rezolvati nimic.
Raspunde

Dan

Acum 3 săptămâni

Si altceva pt sefi, poate prostilor care platesc salariile medicilor li se comunica si lor ce program au medicii in spital poate chiar fi scris pe usile sectiilor inchise permanent si noi prostii vrem sa stim de ce la ora 12 sau 13 nu mai sunt doctorii la servici , nimeni nu indrazneste sa-i deranjeze fiindca toti au nevoie de ei dar nu e corect pentru noi cei neinportanti dar platitori la buget.Deci va rugam programul cu numele doctorilor pe usa si program pentru discutii pt apartinatori fiindca la ora 15 bate vantul si ne-am saturat sa fim umiliti Alo doamna de la CJ ati auzit , alo domnul director faceti ordine in spital , chiar se poate daca vreti
Raspunde

Cristi

Acum 3 săptămâni

Încercați dvs să vă faceți o programare!! Niciun loc disponibil până la sfârșitul anului. Asa din curiozitate.
Raspunde

Geneva

Acum 2 săptămâni

Buna! Eu am facut programare azi pt 23 august.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 3 săptămâni

Medicii spun ca nu locurile sunt problema si epuizarea fondurilor CAS pentru asigurati in primele 10 zile ale lunii. Cine isi plateste actul medical si tratamentul sau aduce fila de CEC de la CAS e programat a doua zi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus