Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Turcan, după ce Trif a mai racolat un primar de la liberali: „Pierdem toți, nu doar PNL!”

Turcan, după ce Trif a mai racolat un primar de la liberali: „Pierdem toți, nu doar PNL!”

Președinta organizației județene a PNL Sibiu, Raluca Turcan (foto mijloc), a transmis un răspuns întrebărilor generate de faptul că și primarul comunei Jina, Vasile Beschiu, s-a înscris în organizația condusă de Bogdan Trif (foto stânga). Adică în acel PSD Sibiu care este partenerul în guvernare alături PNL Sibiu.

După viceprimarul PNL din Miercurea Sibiului și după primarul interimar liberal din Marpod, luni a fost anunțată prima racolare a unui „primar plin de la PNL la PSD Sibiu”. În răspunsul transmis de Raluca Turcan pe acest subiect, președinta organizației județene a liberalilor nu face nicio referire strict la cazul lui Vasile Beschiu, primarul din Jina, care spunea că a trecut la social-democrați deoarece „am simțit că în PNL nu mai sunt agreat”.

„Plecarea unor primari de la PNL la PSD este o acțiune politică greșită, care slăbește actuala coaliție de guvernare și pune în pericol realizarea proiectelor majore pentru țară. Fiecare primar, viceprimar sau consilier care părăsește partidul reprezintă o lovitură la temelia stabilității politice și economice pentru care ne-am aliat politic și am decis să guvernăm împreună. Din această migrație pierdem toți, nu doar PNL!”, declară Raluca Turcan.

Membru în Guvernul României, unde conduce portofoliul Culturii, Raluca Turcan sugerează că primarii care au părăsit organizația politică pe care o conduce au fost supuși fie presiunilor, fie șantajului. „Tocmai de aceea, aș putea paria că nu binele comunității locale îi determină pe unii să schimbe partidul politic, chiar înainte de alegeri, ci presiunile, condiționările și chiar șantajul, lucruri care nu au ce căuta într-un stat membru al UE și profund incorecte între doi parteneri de guvernare”.

Turcan mai arată și faptul că liberalii nu își lasă reprezentanții fără fonduri publice și că în toată țara, acolo unde primarii aparțin PNL, Guvernul a alocat bani. „Nu știu să existe vreo localitate din țară unde administrația publică locală condusă de aleși ai PNL să nu fi primit sprijin financiar de la Guvern pentru realizarea proiectelor de investiții”, mai arată președinta PNL Sibiu.

Citește și Primarul din Jina a trecut la PSD. „Am simțit că în PNL nu mai sunt agreat”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 4 săptămâni

Cind va mirati cum dracu' merge Romania asa prost,priviti fotografia:asa arata o parte din elita acestei tari !Votati maaaai,haaai-hai!

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 4 săptămâni

Hotia, migratia continua si tradarea sunt puternic inradacinate in ADN-ul nomazilor romani.
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 4 săptămâni

Mai exista PNL ? Eu credeam ca a fost absorbit in PSD.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emila

Acum 3 săptămâni

Tu nu prea pricepi
Raspunde

Vadim

Acum 4 săptămâni

Din pacate, societatea din mediul rural este putin mai neinformata (asta ca sa fiu elegant). Nu-i de mirare cand vezi ce fel de oameni sunt alesi in functia de Primar
Raspunde

Magna Horreum

Acum 3 săptămâni

Ar fi bine ca Turcan sa isi analizeze modul despotic in care se screme sa conduca organizatia PNL Sibiu si, astfel, va afla raspunsul la intrebarea de ce pleaca primarii din partid. In momentul in care te crezi singurul destept din partid, care nu accepta si alte opinii, care isi da la o parte membrii vechi si competenti, care pare ca nu are alt interes decat cultivarea propriei imagini (sutele de poze facute la orice eveniment public stau marturie) este absolut normal ca primarii sa plece. Epoca PNL-ului la Sibiu a apus!
Raspunde

V

Acum 3 săptămâni

Dovada ca nu este nici o diferenta intre ei.........
Raspunde

V

Acum 3 săptămâni

La Sibiu pnl si psd lupta pentru locul 4.
Raspunde

Văsălie Noroi

Acum 3 săptămâni

Galbenul nu se mai poarta sezonul acesta !
Raspunde

Zzz

Acum 3 săptămâni

furt, a fura, furand = PSD way of life
Raspunde

Cetățean

Acum 3 săptămâni

Vorbește în somn !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus