Vineri,
12.04.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Teren de sport în Păltiniș pentru minifotbal, minihandbal, baschet, tenis de câmp și volei. Primăria Sibiu a scos la licitație execuția lucrărilor

Teren de sport în Păltiniș pentru minifotbal, minihandbal, baschet, tenis de câmp și volei. Primăria Sibiu a scos la licitație execuția lucrărilor

Primăria Sibiu a demarat procedura de achiziție pentru execuția lucrărilor de amenajare a terenului de sport multifuncțional de la intrarea în stațiunea Păltiniș, pe un teren aflat în proprietatea Municipiului, neutilizat în prezent, anunță reprezentanții administrației locale printr-un comunicat de presă. 

Valoarea estimată a investiției este de 817.000 de lei. 

Acesta va avea o suprafață de 660 mp și va fi pavat cu tartan, iar aici se vor putea practica jocuri de minifotbal, minihandbal, baschet, tenis de câmp și voleiul. Terenul va fi împrejmuit cu o plasă metalică de 6 m înălțime, va avea și un grup sanitar, precum și aproximativ 20 de scaune pentru cei care doresc să asiste la jocuri.

Constructorii interesați pot depune oferte până în data de 4 aprilie inclusiv. Firma cu care se va semna contractul va avea la dispoziție 3 luni pentru finalizarea lucrărilor și se va ocupa inclusiv de montarea porților de fotbal și handbal, a coșurilor de baschet și fileului pentru tenis, va realizarea alimentărea cu apă potabilă și conectarea la sistemul public de canalizare.

Se va instalara și iluminatul nocturn pentru terenul de sport, iluminatul ambiental exterior, precum și a un sistem de supraveghere video pentru siguranță, precizează sursa citată. 

Proiectul a fost aprobat în unanimitate, în ședința de Consiliul Local din 26 octombrie.

Citește și În Păltiniș va fi construit un teren de sport, vizavi de Șanta: fără vestiare, fără toalete. Bibu: „E bine că se face, dar era mai bine dacă ne consultam înainte”

FOTO Primăria Sibiu face teren de sport în Păltiniș. Va costa aproape un milion de lei

Foto Primăria Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Turism in Paltinis

Acum 1 săptămână

O idee f buna dar trebuie pusa in aplicare, adica sa vedem proiectul finalizat si nu doar povesti electorale. Dupa aceea e rolul politiei si jandarmeriei Paltinis sa dea amenzi uriase celor care fac stricăciuni acolo, ca o sa apara si astfel de "animale". De asemenea autoritățile trebuie sa il si intretina dupa realizare, maturat, spalat, revopsit, deszăpezit etc. Succes si așteptăm realizarea. In Păltiniș sunt fff multe de făcut, astfel incat sa avem o stațiune civilizata, ca am ramas mult in urma.
Raspunde

Elena

Acum 1 săptămână

Noua ne place golful

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus