Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
13°C

Părintele Nicolae Tănase vine la Sibiu să vorbească, într-o conferință, despre ce urmează după ce te îndrăgostești. Intrarea este liberă

Părintele Nicolae Tănase vine la Sibiu să vorbească, într-o conferință, despre ce urmează după ce te îndrăgostești. Intrarea este liberă

Luni, 8 aprilie, începând cu ora 18:00, va avea loc, în Aula Facultății de Teologie din Sibiu, str. Mitropoliei nr. 20, conferința cu tema „M-am îndrăgostit, ce urmează”, susținută de Părintele Nicolae Tănase, o prezență mereu vie care reușește să adune oameni oriunde s-ar afla. Părintele Tănase este tată a 6 copii și totodată cel care a înființat, în 1994, Asociația Pro Vita de la Valea Plopului. În cadrul acestei asociații are în grijă peste 300 de suflete, printre care copii salvați de la avort, orfani și copii ai străzii, pentru care părintele a devenit nu doar o oază de lumină, căldură și dragoste, dar și tată duhovnicesc. Datorită dedicării sale și a iubirii pe care o poartă aproapelui, Părintele Nicolae Tănase a ajuns la inimile multor oameni, care îl îndrăgesc și îi sprijină activitatea misionară de la Valea Plopului.

Cu toții am simțit, la un moment dat, că inima ne bate mai tare în preajma unei anumite persoane. Dar ce înseamnă cu adevărat să iubești? Încotro să o apuci dacă ai ajuns să te îndrăgostești? La aceste întrebări și la multe altele ne va răspunde Părintele Nicolae Tănase, crainicul iubirii de la Valea Plopului, care ne va ajuta să deslușim tainele acestui sentiment înălțător și să pătrundem în profunzimea lui.

„Prietenia este un început, iubirea este o continuare, prietenia în iubire este o stare, iar iubirea este o consecință. Pe tema iubirii s-au spus multe, însă subiectul nu s-a epuizat. Dimpotrivă, continuă să aibă tot mai mare rezonanță”, spune Părintele Nicolae Tănase. 

Totodată, în cadrul conferinței se va organiza și o strângere de fonduri pentru copiii de la Valea Plopului. Intrarea la eveniment este liberă!

Pentru mai multe detalii legate de eveniment și de activitățile Organizației Tinerilor din Sibiu, pot fi accesate paginile:

https://www.facebook.com/otsibiu/

https://www.instagram.com/organizatiatinerilordinsibiu/

Sursa foto principala: Basilica.ro

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 1 lună

Freud a deslusit primul tainele acestui sentiment inaltator.
Raspunde

Cerc vicios

Acum 1 lună

Explicatile copiilor ce-s hormonii, ce-i sexul, ce-i respectul, ce-i toleranta si lasati licentele poetice fara definitie. Asa preveniti copii cu copii, oameni fara tinerete, "nefericite", copii nedoriti care subit devin "iubiti" de gura lumii, etc.
Raspunde

AndreiM

Acum 1 lună

:))) Da, da, crezi tu. Freud a incercat sa desluseasca dragostea cand era drogat, in timp ce*** . Freud a fost un pervers si ce facea el nu avea nimic de-a face cu dragostea. Un Jeffrey Epstein al secolului trecut. Parintele vorbeste despre ce este si cum trebuie sa fie dragostea, nu despre cum vor perversii sa o redefineasca.

Raspunde

Om in toata firea

Acum 1 lună

DEX online - dragoste, dragoste substantiv feminin 1. Sentiment de afecțiune pentru cineva sau ceva. Restul e literatura....si fiecare are dreptul sa citeasca ce vrea: carti de stiinta, sandra brown, fetita cu chibrituri, etc si sa inventeze alte definitii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus