Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Două străzi din Sibiu intră în reparații până la sfârșitul lunii aprilie

Două străzi din Sibiu intră în reparații până la sfârșitul lunii aprilie

Primăria Sibiu anunță că din această săptămână vor începe lucrări de reparații pe două străzi din municipiu, Mașiniștilor și Henri Coandă. Între timp, municipalitatea precizează că lucrările de reparații pe străzile Frigoriferului și Ștefan cel Mare continuă. În prezent se lucrează la modernizarea trotuarelor, urmând să se intervină la carosabil.

Astfel, pe strada Mașiniștilor din cartierul Lazaret, lucrările se vor desfășura până în 30 aprilie, sub trafic, cu devieri temporare ale circulației pe o singură bandă, pe porțiunile pe care se lucrează. „Constructorul Terra Building, contractat de Primăria Sibiu pentru execuția lucrărilor de reparații la străzi în oraș, va efectua lucrările atât pe timp de zi, cât și pe timpul nopții pentru a reduce disconfortul cauzat de intervenții”, precizează reprezentanții Primăriei. 

În același timp, pe strada Henri Coandă, pe porțiunea de pantă care duce spre cartierul V. Aaron, pe banda suplimentară de urcare (foto principală), creată de un investitor privat ce va construi în această zonă, va fi refăcut stratul asfaltic. „Lucrările avizate de Comisia pentru sistematizarea circulației se vor executa de către acest investitor, printr-o firmă specializată, în perioada 9-30 aprilie, sub trafic, cu devieri temporare ale circulației pe o singură bandă, pe porțiunile pe care se lucrează”, se mai arată în informarea municipalității. 

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită și, eventual, să aleagă rute ocolitoare, pentru a evita blocajele în trafic.

Foto: Google Earth

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

5 comentarii

Mesterul dupe net

Acum 1 lună

Nu stiu daca sunt singurul,dar am impresia ca cei din primarie care aproba lucrarile si termenele de executie locuiesc in alt oras. Sau pe alta lume. Cu lucrari pe strada Viitorului si pe Henri Coanda,va imaginati ca podul garii o sa mai faca fata? Incep sa banuiesc ca deschiderea strazii Viitorului are mare legatura cu campania electorala. Ca sa nu mai zic de durata muuult prea lunga pentru aceste lucrari. Mai lipseste sa inceapa lucrarile si la podul garii...
Raspunde

Radu

Acum 1 lună

Nevoie mare la Henri Coanda avand in vedere ca a fost asfaltata acum mai putin de 2 ani
Raspunde

Pol-Pot

Acum 1 lună

Au inchis traficul la bariera de la gara Turnisor. Trafic deviat pe Frigoriferului- strada care era deja in lucru. Oare gandeste cineva prin Primarie? Apoi, strada H. Coanda. Pentru viitoarele investitii private au prevazut benzi suplimentare. Dar pentru cartierul nou (existent deja) nu a prevazut decat un indicator cu "obligatoriu la dreapta". Deci daca ai treaba spre Semaforului trebuie sa mergi intai până la Sembraz. Si apoi se plâng de valori mari de trafic.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aaa

Acum 1 lună

Ar fi cazul ca sa se revina la circulatie pe un singur sens pe portiunea intersectiei Masinistilor cu Strungului pana la intersectia H Coanda cu Forjorilor care a ramas asa dupa ce au fost reabilitatea strazile din zona !Tot timpul se fac blocaje cu autobuze si tir-uri 1
Raspunde

Ioan

Acum 1 lună

Se pare că firma de casă (TRR) duce lipsă de lucrări
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus