Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Al doilea subprefect înlocuit la Sibiu în două săptămâni. Maria Minea, fost secretar al primăriei Loamneș, revine la Prefectură

Al doilea subprefect înlocuit la Sibiu în două săptămâni. Maria Minea, fost secretar al primăriei Loamneș, revine la Prefectură

Guvernul României a aprobat astăzi, în ședința condusă de premierul Ciolacu, două schimbări în conducerea Instituției Prefectului Sibiu.

În primul rând, subprefectul Florea Gabriel a fost eliberat ”din funcţia de subprefect al județului Sibiu”. Acesta este cel de-al doilea subprefect înlocuit de Guvern, la Sibiu, în ultimele două săptămâni: Sebastian Gheorghe Șebu a fost eliberat din funcția de subprefect de către Guvernul României în cursul zilei de 28 martie.

Tot în ședința de astăzi, guvernul a aprobat numirea Mariei Minea în funcția de subprefect al județului Sibiu. Maria Minea nu este străină de Prefectura Sibiu, ea deținând funcția de prefect vreme de câteva luni, în urmă cu cinci ani.

În trecut Maria Minea a fost secretar al municipiului Mediaș din 2009, până în iulie 2016, când a demisionat după alegerea în funcția de primar a lui Gheorghe Roman. Înainte de asta, Maria Minea a fost director al Direcţiei de Asistenţă Socială Mediaş.

Gafă după gafă în prima ședință a noului prefect Maria Minea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 lună

La fel licita si premierul Orban, cum aparea unul cu spaga mai mare, imediat era numit in functie. Asa e legea spagarilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus