Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Fată de 13 ani, din județul Sibiu, fugită de acasă. Poliția face apel la populație pentru găsirea ei

Fată de 13 ani, din județul Sibiu, fugită de acasă. Poliția face apel la populație pentru găsirea ei

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 13 ani, care a plecat într-o direcție necunoscută,  fără a mai reveni acasă.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

”La data de 10 aprilie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un tânăr cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 20.00, sora sa, FLOREA VIDEA DORINA, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar într-o direcție necunoscută fără a mai reveni la domiciliu, în comuna Bârghiș, sat Pelișor, județul Sibiu”, informează IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate 40 de kg, ochi căprui, păr șaten, ondulat.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care minora le purta în momentul plecării, nici eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Sursa foto: IPJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Claus

Acum 2 săptămâni

Pare dupa mimica fetei ca citeste,deci o gasiti la "bebleotek" din Brateiu sau Mag.
Raspunde

Sibian

Acum 2 săptămâni

A innebunit lupu'! De ce tot pleaca fetele astea de acasa? Au parinti prea duri? Nu le e bine in familie? Parca e o epidemie, pleaca de acasa pe capete...
Raspunde

Recenzoru'

Acum 2 săptămâni

E o drama sufleteasca!Parpanghel a venit de la 'strans' din UK si a vrajit-o sa fuga de la Diamantu'!Parintii sunt terminati de boala frezoane de la irima!Tre'sa restituie si avansul ca o venit clanu' cu sabiile,dupa stabor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus