Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Asociația Orașelor din România a împlinit 30 de ani. Valentin Ivan, președintele Filialei Județene Sibiu a ACoR: Să fim recunoscători pentru eforturile lor susținute în sprijinul dezvoltării locale, regionale și naționale

Asociația Orașelor din România a împlinit 30 de ani. Valentin Ivan, președintele Filialei Județene Sibiu a ACoR: Să fim recunoscători pentru eforturile lor susținute în sprijinul dezvoltării locale, regionale și naționale

Valentin Ivan, Președintele Filialei Județene Sibiu a ACoR, a participat la evenimentul de celebrare a 30 de ani de la înființarea Asociației Orașelor din România, în calitate de reprezentant al Asociației Comunelor din România.

„La mulți ani, Asociației Orașelor din România!Am avut onoarea de a participa la celebrarea a 30 de ani de la înființarea Asociației Orașelor din România, în calitate de reprezentant al Asociației Comunelor din România.

Îi felicit pe toți membrii Asociației Orașelor din România pentru efortul de trei decenii în slujba comunităților urbane din întreaga țară. Contribuția lor la dezvoltarea și promovarea intereselor orașelor din România este inestimabilă și trebuie să fim recunoscători pentru eforturile lor susținute în sprijinul dezvoltării locale, regionale și naționale”, este mesajul transmis de Valentin Ivan.

Foto: Valentin Ivan/Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Gheorghe

Acum 1 lună

Să fie recunoscători , pentru ce?o gașcă de hoți reunită in nu știu ce asociație, domnule poate ai intenții bune, deși nu cred,nu pot să-i cred pe bugetari, majoritatea 90% sunt puși pe furat,neșcolit ,rude ale primăriilor,și a altor șefi și sefuti,culmea nesimțirii a fost când au declarat grevă, grevă! vă vine să credeți?fac grevă rubedeniile, amantele, acoliții primărilor . Merg de 20 de ani la o primărie din judetul Brașov,(com Recea)să îmi obțin dreptul de proprietate pe terenurile lăsate moștenire de părinții, terenuri pentru care plătesc impozite dar nu le am ,să vedeți acolo funcționari analfabeți,bățoși ,încrezuți ...că toți funcționarii din primăriile de comune,care se cred veșnici ,și guvernanții nu fac nimic să reducă numărul puturoșilor de la 1,3 milioane,macar la 1 milion
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Un primar isi aranjeaza spalarea banilor si parandaratul votand cu 5-6 asociatii; asociatia oraselor = asociatia municipiilor= asociatia primarilor= asociatia spagarilor=asociatia coruptilor, etc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus