Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Stay Fit Gym se deschide în Shopping City Sibiu

Stay Fit Gym se deschide în Shopping City Sibiu

Shopping City Sibiu inaugurează, pe 19 aprilie, Stay Fit Gym, unul dintre cele mai moderne și spațioase centre de fitness, acum și în Șelimbăr, astfel ca sibienii din întregul județ vor beneficia de dotări moderne și servicii de cea mai bună calitate.

Noul centru de fitness, aerobic și functional training va fi amplasat la etajul 1 al centrului comercial, în zona de food court. Aceasta este prima sală de sport din incinta Shopping City Sibiu și este dedicată celor care iubesc să facă mișcare sau să adopte un stil de viață mai sănătos

Evenimentul de inaugurare va avea loc la ora 17.00, într-o atmosferă de sărbătoare întreținută de un DJ, cu open bar și numeroase surprize pentru cei prezenți. În cadrul deschiderii oficiale, se va organiza un tur al tuturor sălilor și o vizionare cu demo-uri ale celor mai importante clase.

Noul centru Stay Fit din Shopping City Sibiu va avea o suprafață de peste 1.400 de metri pătrați de antrenament. Printre cele mai importante facilități și servicii se numără: zone generoase de fitness și functional training, echipamente și dotări de ultimă generație, clase de cycling, zumba, pilates și yoga, precum și un magazin cu produse sănătoase și acces pe terasă. Antrenorii au pregătirea necesară pentru a ajuta clienții să ajungă la cele mai bune rezultate într-un timp optim, ținând cont de aspecte precum vârsta, pregătirea sportivă anterioară sau antecedentele medicale.

De asemenea, Stay Fit Gym va pune la dispoziția clienților oferte de pre-sale cu ajutorul cărora pot fi achiziționate abonamente la un preț avantajos. De asemenea, cei interesați să aibă acces la toate facilitățile clubului vor putea opta pentru abonamentele speciale, iar companiile care doresc să aibă angajați cu un tonus fizic și psihic mai bun vor putea apela la oferte de tip corporate.

Inaugurarea Stay Fit Gym vine ca urmare a dorinței reprezentanților Shopping City Sibiu de a oferi un mediu cât mai plăcut și o experiență cât mai completă vizitatorilor săi, precum și de a sprijini adoptarea unui stil de viață sănătos și echilibrat, din care mișcarea face parte integrantă.

Centrul Stay Fit Gym din Shopping City Sibiu va fi deschis zilnic, de la 07.00 la 23.00, în timpul săptămânii, și în intervalul 10.00 - 22.00, în weekenduri.

Stay Fit Gym este un brand 100% românesc și una dintre cele mai mari rețele de fitness & aerobic din România, cu 33 de centre deschise până în prezent.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina Shopping City Sibiu, precum și pe site-ul Stay Fit Gym.

***

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, Reserved, Sinsay, Half Price, H&M, C&A, Deichmann, CCC, Humanic, Douglas, DM, Mohito, Cropp, House, Mizar,Triumph, Penti, Teilor, Smyk și Noriel, Lensa, Pandora sau hiperfarmacia Dr. Max.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului, cinema-ului Cineplexx și în curând și unei săli de fitness STAY FIT.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi pentru familii.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1 şi dispune de 1.600 locuri de parcare.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus