Miercuri,
01.05.2024
Parțial Noros
Acum
20°C

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu: Stop drogurilor!

Deputat Bogdan Trif,  Președintele Organizației Județene PSD Sibiu: Stop drogurilor!

Flagelul care a distrus deja foarte multe vieți trebuie oprit!

De departe, cele mai dure lecții sunt cele învățate de cei care au fost dependenți de aceste substanțe extrem de nocive, dar care au reușit să treacă peste dependență. M-am bucurat enorm să văd că au fost peste 1.700 de tineri care au participat la dezbaterea despre droguri găzduită de Sala Transilvania din Sibiu.

Am participat și eu, alături de ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, la evenimentul ce face parte din Caravana „Fără Bariere - TOT adevărul despre droguri”. O felicit pe colega mea Natalia Intotero pentru implicarea activă în acest proiect derulat de Ministerul Familiei!

Alături de noi au fost inspectorul școlar general, Marius Novac, candidat la funcția de consilier județean din partea PSD, Dan Cermonea, consilier județean PSD, dar și Florian Giubega, candidat PSD la Primăria Sibiu, precum și Corina Bokor, consilier local, proaspăt alăturată echipei social democrate din Sibiu.

Din păcate, și în județul Sibiu, acest fenomen distrugător a luat amploare mai ales în rândul tinerilor. Cât mai multe acțiuni de conștientizare sunt necesare pentru a înțelege că drogurile înseamnă, de fapt, moarte.

”Subliniez încă o dată că doresc mai mult ca oricând să colaborez cu reprezentanții ONG-urilor care desfășoară activități de recuperare a tinerilor dependenți. Sunt deschisă la un dialog în cazul în care au propuneri pentru îmbunătățirea legislației și un lucru trebuie să ne fie clar: locul celor care cad în capcana consumului de droguri nu este și nu trebuie să fie în secțiile spitalelor de psihiatrie. Avem nevoie de centre de adicție pentru că acești tineri au nevoie de noi”, este mesajul ministrului Natalia Intotero.

Deputat Bogdan Trif,

Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Sandokan

Acum 1 săptămână

Slabe sanse sa schimati ceva atat timp cat drogurile devin tot mai accesibile tinerilor. Educatie de calitate si legislatie severa. Iar voi, astia care ati condus tara in ultimii ani, ati avut ca scop crearea unor generatii de tineri "docili", nu neaparat f. educati, ca sa-i puteti manipula usor. Ce-ati facut voi copiilor astora e "crima". Sa vii acum sa pretinzi ca te preocupa viitorul lor e ipocrizie. Dar voi, politicienii, aveti calitatea asta de a fi ipocriti si cinici . Cu voi, ma Trif, viitorul e sumbru.
Raspunde

Cristi

Acum 1 săptămână

Întrebarea domnule Trif este unde ați fost până acum d-voastră și partidul campion pe care-l reprezentați? De la prelandezul din timpul lui Iliescu până la pastilele de azi! Unde ați fost? Cum le zice? Butoane , ciolan! In timpul cui au proliferat ca acum sa vă faceți campanie electorală? Viitorul este incert dar trecutul vă califică pt pușcărie! Ce se mai aude de banii cheltuiți pt stațiunea de schi de la Bâlea? Nu tot cu drogurile avea de a face? Ce te mână să fii cum ești? Eeeeee!
Raspunde

Nickname

Acum 1 săptămână

Voi vă uitați la numele voastre,că sunt specifice Partidului vostru???Sunteți nepoții și neamurile bolșevicilor și comuniștilor.Ăsta este PSD!!! Bolșevicul de Iliescu,în anii '90 când a spus că:" trebuie pedepsiți cei care și- au bătut joc de valorile comunismului", am spus,suntem pierduți!!!NU o să scăpăm de ăștia niciodată.Și uită-te măi pesedistule, că Tătuca vo stru Iliescu,face 97 de ani, azi mâine și el trăiește în loc să fie la Muzeul Antipa din București.Partidul vostru ticălos, condus acuma de țiganul Ciolacu și de toți aventurierii care vând țara măi trădătorilor de țară și neam,veniți să spuneți că vreți să scăpați acești amărâți de copii de droguri???!!!Când ei au ajuns în pragul sinuciderii,din cauza voastră că nu mai scăpăm de voi.Astfel s-a format populația tatuată,drogată, Populația Gheboasă și Planeta Maimuțelor,care pe zi ce trece ajunge să fie peste 90%,iar Poporul Român nici 10% .Ăștia sunt votanții voștri!!! Pentru că pe voi v-au deranjat ca și pe Ceaușescu și pe Iliescu și pe Jidanu de Petre Roman și toate jigodiile care au venit la putere după '90,v-au deranjat oamenii care gândesc și intelectualii.Dar pentru că vă rabdă Dumnezeu trebuie să radăm și noi cu toată scârba pe care v-o oferim în loc de vot.Din ..."respect"!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus