Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
14°C

Trei hoteluri și trei pensiuni din județul Sibiu sunt nominalizate pentru gala Top Hotels 2024

Trei hoteluri și trei pensiuni din județul Sibiu sunt nominalizate pentru gala Top Hotels 2024

Până pe 10 mai are loc votul online și votul juriului în cadrul galei Top Hotels 2024, în cadrul căreia vor fi acordate premii pentru industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România. Mai multe entități turistice din județul Sibiu se găsesc printre nominalizați.

Gala se află la cea de-a 11-a ediție. Premiile sunt acordate pentru mai multe categorii. Lista nominalizaților a fost făcută publică pe data de 17 aprilie. Până pe 10 mai are loc votul online, apoi cel al juriului, în paralel cu evaluarea de tip „mystery shopping” a locațiilor. Pe 28 mai, la București, vor fi anunțați câștigătorii.

Entități din Sibiu sunt nominalizate la opt categorii.

Spre exemplu, pentru titlul de hotel al anului „Independent Hotel, 4 stars” – categorie ce se adresează hotelurilor de 4 stele, neafiliate unui lanț internațional – se găsește Hermanns Hotel & SPA de pe Calea Gușteriței.

Același hotel este nominalizat și la categoria „Best Hotel SPA”.

În categoria „Guest House of the Year (Traditional)”, deschisă pensiunilor care pun accent pe stilul tradițional și îl promovează zi de zi prin turism, printre nominalizați găsim Joyard Pensiune & Parc din Porumbacu de Sus și Alma Via Guesthouse din Alma Vii.

Iar la categoria „Guest House of the Year (Modern)” - adresată acelor pensiuni care se remarcă prin design, concept și arhitectura modernă, dar și servicii de înaltă calitate - găsim Portal Village din Sibiel.

Mercure Sibiu Arsenal este noul hotel de pe bulevardul Victoriei nominalizat la două categorii: prima este „Hotel Opening of the Year”, adresat hotelurilor noi, inaugurate în perioada mai 2023 - martie 2024, și care au avut un impact deosebit în piața serviciilor turistice. A doua categorie este „Best Hotel Architecture Concept”, pentru cel mai inovator concept de design (interior și exterior) al unui hotel dintre cele inaugurate în perioada mai 2023 – martie 2024.

Continental Forum Sibiu concurează la categoria dedicată excelenței în business pentru „angajatul anului”, fiind menționat ospătarul Octavian Roșca, iar pentru „echipa anului” concurează același Hermanns Hotel & SPA Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 10278

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Papa di Gio

Acum 1 lună

FELICITĂRI OCTAVIAN, succes la Concurs!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus