Vineri,
03.05.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Manevră greșită pe DN 1: doi tineri de 15 ani au ajuns la spital. Aceștia se aflau într-o mașină condusă de un tânăr de 18 ani din Apoldu de Jos

Manevră greșită pe DN 1: doi tineri de 15 ani au ajuns la spital. Aceștia se aflau într-o mașină condusă de un tânăr de 18 ani din Apoldu de Jos

Doi tineri de 15 ani au ajuns la spital după un accident produs pe DN1, după ce un tânăr de 18 ani, care se afla la volanul mașinii, a făcut o manevră fără a se asigura.

Informația a fost transmisă de Inspectoratul Județean de Poliție Alba.

„La  data de 20 aprilie 2024, în jurul orei 15.00, pe Drumul National 1, la kilometrul 358, un tânăr de 18 ani, din Apoldu de Jos, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea unei manevre de schimbare a direcției de mers spre stânga a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Voluntari, județul Ilfov. În urma accidentului, doi tineri de 15 ani, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 18 ani, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital”, transmit polițiștii. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1035

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Eori

Acum 1 săptămână

*** Comentariul a fost șters, deoarece nu are legătură cu subiectul.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus