Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Părintele Adrian Sorin Mihalache vorbește la Sibiu în cadrul unei conferințe care va avea loc la Casa Armatei

Părintele Adrian Sorin Mihalache vorbește la Sibiu în cadrul unei conferințe care va avea loc la Casa Armatei

Părintele Adrian Sorin Mihalache va aborda tema rărtignirii lui Isus în cadrul unei conferințe care va avea loc luni, 22 aprilie, la Casa Armatei din Sibiu (Bulevardul Victoriei, nr. 5), începând cu ora 18:00. Conferința se intitulează „Valențele fortificatoare ale răstignirii. Observații filocalice și descoperiri recente în neuroștiințe despre beneficiile nevoințelor spirituale”. Intrarea la conferință este liberă. 

Diac. Conf. Univ. Dr. Adrian-Sorin Mihalache este licențiat în matematică (1995) şi teologie (2002), a absolvit cursuri de master în filosofie, psihologie, fizică teoretică, teologie și medicină psihosomatică, este doctor în Filozofie al Universității „Al. I. Cuza” din Iași (metafizică și ontologie) cu teza „Dimensiunea cosmică a persoanei” (îndrumător Acad. Ștefan Afloroaei), iar din anul 2023 este doctor în Științe Medicale (secția Fiziologie și neuroștințe fundamentale) al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București cu teza „Neuroștiințele vieții spirituale” (îndrumător Prof. dr. Leon Zăgrean) și doctorand în teologie (2023). Este cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iași și la cea din București, fiind implicat şi în nenumărate proiecte şi activități cu specific interdisciplinar.

Este realizatorul emisiunii de televiziune „Lumina Celui Nevăzut ”– TRINITAS TV, Directorul executiv al Centrului de Cercetare în Medicină și Spiritualitate, Spitalul Providența - Iași și membru al Societății Naţionale de Neuroştiinţe din România.

Formator acreditat, cu peste 25 de ani de exeperiență în traininguri, Părintele Adrian-Sorin Mihalache a susținut, în țară, în Europa și SUA, ateliere care îmbină elemente de psihologia dezvoltării, rezultate din neuroștiințe și experiențele spirituale ale autorilor filocalici, cu teme care privesc cultivarea atenției, dezvoltarea voinței, importanța atașamentului, inteligențele multiple, experiența anduranței.

Evenimentul este organizat de Organizaţia Tinerilor din Sibiu (OTS). 

Pentru mai multe detalii legate de eveniment și de activitățile Organizației Tinerilor din Sibiu, pot fi accesate paginile:

https://www.facebook.com/otsibiu/

https://www.instagram.com/organizatiatinerilordinsibiu/

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus