Vineri,
03.05.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Un suporter care a aprins fumigene la meciul dintre Voița Sibiu și ACS Păltiniș Rășinari a fost amendat de jandarmi. I s-a interzis accesul pentru un an

Un suporter care a aprins fumigene la meciul dintre Voița Sibiu și  ACS Păltiniș Rășinari a fost amendat de jandarmi. I s-a interzis accesul pentru un an

Un suporter sibian care a asistat la meciul de sâmbătă dintre echipele ACS LSS Voința Sibiu și ACS Păltiniș Rășinari, pe stadionul Obor, a fost amendat de jandarmi cu 500 de lei pentru că a aprins fumigene având fața acoperită cu un guler, pentru nu fi identificat. Acestuia i s-a interzis și accesul la competițiile și jocurile sportive de acest gen, pentru un an, transmit luni reprezentanții Jandarmeriei Sibiu printr-o informare de presă. 

Organizatorul meciului de fotbal a fost sancționat de jandarmi cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea obligației de a efectua un control riguros al persoanelor și al bagajelor acestora pentru împiedicarea introducerii materialelor explozive, incendiare sau fumigene în stadion, așa cum prevede legislația în vigoare.

Săptămâna trecută, în perioada 15-21 aprilie 2024, jandarmii sibieni au legitimat peste 400 de persoane prin intermediul aplicației eDAC și au constatat 9 contravenții, pentru care au aplicat 5 amenzi în valoare de 4450 de lei și 4 avertismente scrise. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Kukuruku

Acum 1 săptămână

Libertate pentru suporteri
Raspunde

Didulescu

Acum 1 săptămână

Ultraserie serioasa domle'
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus