Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Accident cu două TIR-uri și un microbuz, la Lazaret, pe DN 7

Accident cu două TIR-uri și un microbuz, la Lazaret, pe DN 7

Un bărbat a fost transportat la spital, fiind rănit în urma unui accident petrecut marți după amiaza pe DN 7, în zona localității Lazaret. În accident au fost implicate un microbuz și două TIR-uri. 

Actualizare ora 6.20 Traficul s-a reluat în ambele direcții. 

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un ansamblu TIR spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Satu Mare, a intrat în coliziune cu un microbuz transport marfă condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Șelimbăr, îl proiectează pe sensul opus, apoi lovește semiremorca unui un alt ansamblu tir condus în fața microbuzului de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Giurgiu.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din microbuz, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Orlat, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Cei trei conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. 

La locul accidentului a intervenit un echipaj de tip B al SAJ Sibiu care l-a transportat pe bărbatul de 38 de ani la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Sibiu cu un traumatism cranio cerebral acut închis cu pierdere de constiență, precum și un traumatism de gambă dreaptă.

Un al doilea bărbat a refuzat transportul la UPU .

foto IPJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus