Luni,
27.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

„Târgul de Paște“ organizat la sediul instituțiilor de învățământ medieșene

„Târgul de Paște“ organizat la sediul instituțiilor de învățământ medieșene

Joi, 25 aprilie 2024, unitățile de învățământ medieșene au organizat, cu sprijinul Primăriei Municipiului Mediaș, tradiționalul eveniment „Târgul de Paște“.

La invitația unora dintre instituțiile școlare, reprezentanții administrației publice locale au fost prezenți alături de copiii și cadrele didactice care au organizat manifestări dedicate sărbătorii pascale. Cei mici au pregătit momente artistice cu cântece, dansuri, poezii și au prezentat produsele tradiționale pe care le-au creat sub îndrumarea cadrelor didactice.

În cadrul manifestării, peste 1.500 de copii și cadre didactice care s-au implicat în acest eveniment au fost răsplătiți cu cadouri dulci din partea Primăriei Municipiului Mediaș.

Felicit unitățile de învățământ din municipiul Mediaș pentru munca depusă în organizarea acestei ediții a „Târgului de Paște“ și de asemenea pentru creativitatea de care au dat dovadă cei mici în realizarea frumoaselor decorațiuni pascale. Apreciez buna colaborare pe care o avem cu instituțiile de învățământ medieșene și doresc să le asigur de întregul meu sprijin și în activitățile viitoare“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus