Luni,
06.05.2024
Parțial Noros
Acum
23°C

Ce facem în weekend? Târgul de Paști, atelier de încondeiat ouă, festivalul grădinilor, Urme pe Play

Ce facem în weekend? Târgul de Paști, atelier de încondeiat ouă, festivalul grădinilor, Urme pe Play

Weekend-ul acesta, la Sibiu, avem parte de mai multe evenimente la care putem participa. Vremea ține cu noi, iar mai jos am pregătit o listă cu principalele evenimente din acest final de săptămână.  

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

 

Filmele de la CineGold

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Cascadorul”, „Nasty” „Întâia profeție” sau „Lassie - O Nouă Aventură” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Târgul de Paști din Sibiu 2024

Piața Mare din Sibiu găzduiește Târgul de Paști 2024, un eveniment ce continuă să fie un punct de întâlnire pentru comunitate și un loc unde tradițiile și creativitatea se întâlnesc într-o atmosferă de sărbătoare. Între 26 aprilie și 7 mai, târgul se deschide pentru vizitatori, oferind o varietate de experiențe și produse, de la artizanat la delicatese culinare.

Festivalul Grădinilor 2024

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu organizează în acest weekend la Sibiu festivalul Grădinilor care va avea loc în Parcarea de la Shopping City.

Atelier de vopsit ouă în foi de ceapă

Șura Culturală vă oferă un atelier de vopsit ouă în foi de ceapă, cu modele naturale din plante aplicate. Evenimentul va avea loc, sâmbătă, 27 aprilie, între orele orele 15 și 17.

„Așteptăm 10 perechi de copii cu părinți, care doresc să învețe acestă tehnică și să petreacă trei ore frumoase într-un mediu plăcut, în Șură și în grădina Șurii. Copiii mai mari pot rămâne fără părinți.

Ne ocupăm noi de foile de ceapă și tot instrumentarul, căutăm împreună plantele pentru modele în grădină și fierbem cam 5,6 ouă de fiecare echipă, depinde câți oameni vor fi prezenți”, arată organizatorii evenimentului.

Detalii aici

Concert byron la Oldies Pub  

Pe 28 aprilie, byron te invită la Oldies Pub în Sibiu la concertul de lansare a videoclipului ‚Cadou’. Accesul publicului se va face începând cu ora 19. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro.
 

Urme pe play

Organizatorii evenimentului „Urme pe play” ne invită în acest weekend, la Rășinari, la un eveniment cultural și sportiv ce își propune să promoveze mișcarea și cultura în natură, sub sloganul „Dăm PLAY Primăverii”.

Asociația Urban Bike Revolution îi invită pe sibieni la o tură cu bicicletele prin Sibiu, pentru a marca simbolic deschiderea sezonului. „Deși temperaturile, chiar și pe perioada lunilor de iarnă, sunt destul de prietenoase iar discrepanța nu mai este așa de mare între sezonul cald și rece, totuși se remarcă o creștere a numărului de utilizatori în ultima perioadă,” transmit reprezentanții asociației. 

Detalii aici. 

Între 26 și 28 aprilie, suntem așteptați la Shopping City Sibiu, în zona magazinelor Humanic - Pepco - Dr. Max - Smyk, între 10:00 - 22:00, la Târgul de Florii.
 
„Expozanții noștri te vor întâmpina cu: o mulțime de aranjamente și decorațiuni florale, ouă încondeiate, obiecte decorative cu tematică, bijuterii și multe alte surprize. Pregătește-ți lista de cumpărături și cadouri pentru Iepuraș și hai la Shopping City Sibiu!”, arată organizatorii evenimentului. 
 
Detalii aici

One-Man Show cu Radu Pietreanu - "40 de ani pe scenă

Radu Pietreanu pornește într-un nou turneu național și te așteaptă pe meleagurile României cu un super show de comedie. Cu o carieră începută în urmă cu peste 40 de ani, artistul s-a făcut remarcat în „Vacanța Mare” și în nenumăratele show-uri de televiziune în care a apărut.
 
Spectacolul va avea loc duminică, 28 aprilie, de la ora 19, la Filarmonica de Stat Sibiu.

Drumeție mindful

Sâmbătă, 27 aprilie, suntem invitați la o scurtă drumeţie relaxantă la fosta cetate a Răşinariului, prin pădurea de pini, deasupra cătunului Trăinei.
 
„Drumeţia noastră prin împrejurimile Răşinariului vine ca un fel de „avanpremieră” a maratonului montan Urme pe Play, organizat în 28 aprilie. Ne vom bucura de vreo 3 ore de drumeţie uşoară, de conştientizare în care vom învăţa elemente de silvo-terapie (forest bathing ), vom descoperi beneficiile plimbării în pădure, vom observa flora şi fauna locală cu ajutorul fotografiei mindful”, arată organizatorii evenimentului.
 

Concert The Notes la Imperium

Sâmbătă, de la ora 22, sibienii sunt invitați la Imperium, la concert The Notes. Rezervări se pot face la numărul 0745044955.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus