Luni,
06.05.2024
Parțial Noros
Acum
23°C

Cristian Marian Minae, inculpat în Dosarul Kreiner, va fi adus marți în Sibiu. Este al doilea din cei trei indivizi acuzați că l-au ucis pe omul de afaceri sibian care revine în țară

Cristian Marian Minae, inculpat în Dosarul Kreiner, va fi adus marți în Sibiu. Este al doilea din cei trei indivizi acuzați că l-au ucis pe omul de afaceri sibian care revine în țară

Pe 30 aprilie, o escortă din cadrul Poliției Române îl va aduce în țară pe Marian Cristian Minae, unul din cei trei inculpați în Dosarul Kreiner din Sibiu, susțin surse G4Media.

Cristian Marian Minae, unul din cei trei bărbați care au intrat în casa omului de afaceri Sibian, Adrian Kreiner, l-au jefuit și bătut. În urma loviturilor, acesta a decedat la spital o zi mai târziu.

Este al doilea din cei trei inculpați care ajung în România, după ce Laurențiu Ghiță a fost prins de autoritățile din Scoția și predat autorităților române în 30 decembrie.

Acesta nu a dat nicio declarație, nici în fața judecătorului de drepturi și libertăți, și nici în fața procurorului, a transmis atunci Prim Procuror Adj. Mihaela Ruginosu, purtător de cuvânt al Parchetului pe lângă Tribunalul Sibiu pentru Turnul Sfatului.

„Inculpatul nu a dat declarație nici în fața judecătorului de drepturi și libertăți și nici în fața procurorului. Acesta a înțeles să uzeze de dreptul la tăcere”, informează sursa citată.

În 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro.

În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri. Autorii crimei au reuşit să fugă din ţară, iar un complice al acestora din judeţul Timiş, Ilie Sitariu, a fost prins şi arestat preventiv.

O altă persoană implicată în dosar, Ilie Sitariu  a fost deja judecat și condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. A fost acuzat că i-a dus pe cei trei în Sibiu și l-a ajutat să fugă din țară pe Cosmin Costinel Zuleam, singurul din cei trei inculpați din dosar care încă nu a fost prins de poliție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus