Miercuri,
22.05.2024
Ploi Usoare
Acum
13°C

„Vom face totul pentru a obține cel mai mare scor pe care l-a avut PSD la locale”. Cum explică președinta PSD Sibiu desemnarea candidatului pentru Primărie

„Vom face totul pentru a obține cel mai mare scor pe care l-a avut PSD la locale”. Cum explică președinta PSD Sibiu desemnarea candidatului pentru Primărie

Candidatura lui Florian Giubega pentru Primăria Sibiu din partea social-democraților este o decizie asumată de Bogdan Trif, liderul organizației județene de partid, spune Laura Barac, cea care conduce organizația municipală a PSD Sibiu.

Alegerea unui candidat practic necunoscut electoratului sibian până zilele trecute nu împiedică social-democrații să înceapă „cu avânt, cu entuziasm” campania electorală, arată Laura Barac, președinta organizației municipale a PSD Sibiu. „Avem un candidat tânăr. La nivelul organizației au fost mai multe variante, unele au apărut și în spațiul public. Până la urmă, varianta susținută și asumată de președintele organizației județene este colegul meu, Florian Giubega, care din păcate nu a putut fi azi prezent. Eu, în calitate de președinte al organizației municipale, echipa mea și colegii mei vom face absolut totul pentru ca scorul pe care îl va obține candidatul organizației pentru funcția de primar al municipiului Sibiu, dar și lista consilierilor, să fie cel mai mare scor pe care l-a avut PSD la alegerile locale”, a declarat Laura Barac în cadrul unui eveniment cu caracter electoral organizat în cartierul Vasile Aaron.

„Este un obicei, nu este o regulă”, mai răspunde Barac, întrebată despre situația în care președintele organizației județene, Bogdan Trif, candidează pentru președinția Consiliului Județean, în timp ce președintele organizației municipale nu candidează pentru Primăria Sibiu. „Am spus că după un mandat de patru ani ca și consilier județean, experiența poate fi utilă și în cadrul consiliului local”, adaugă cea care este acum liderul de grup al consilierilor județeni PSD.

În ceea ce privește racolările de la alte partide (USR, în special, dar și FDGR) prin care s-au remarcat social-democrații sibieni în ultima perioadă, Barac s-a limitat să comenteze doar cele din organizația pe care o conduce. Organizație în care a intrat Corina Bokor, viceprimar al Sibiului din partea FDGR timp de aproape zece ani. „Atâta timp cât oameni cu experiență în administrație, cum ar fi doamna Bokor, ni se alătură, nu poate fi decât un lucru bun, iar asta va conta la scorul final pe care îl vom obține”.

Corina Bokor deschide lista de candidați ai PSD la Consiliul local Sibiu, în timp ce Laura Barac este pe poziția a doua. Florian Giubega, președinte al organizației de tineret de a PSD Sibiu de la finele anului trecut, este pe poziția a treia.

Citește și Bogdan Trif va candida la președinția Consiliului Județean. Florian Giubega e candidatul PSD la Primăria Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Kokos

Acum 3 săptămâni

Si ei stiu ca n-au nicio sansa , indiferent pe cine ar pune , asa ca l-au pus pe no name-ul asta , care se poate face de rusine cu 5% voturi fara sa-i pese!
Raspunde

Ciorapel

Acum 3 săptămâni

Îi convine și lui. Din no mane prinde un loc în consiliul local.

Raspunde

Kokos

Acum 2 săptămâni

Nu se știe, e al treilea pe listă, psd are acum doar 2 consilieri , trebuie să crească procentul psd ca să intre și el.
Raspunde

Un cititor

Acum 2 săptămâni

Operație estetică nereușită. Groaznic!

Raspunde

Ovidiu Oanta

Acum 2 săptămâni

Vai de capul nostru. A venit de la Horezu să candideze la Primăria Sibiu. Oare de ce nu candidează la Horezu???? Evident, aia nu îl înghit și l-au scos afară. Nu merită nici în CL nimic

Raspunde

L

Acum 2 săptămâni

(Acest mesaj a fost șters din cauza limbajului licențios)

Raspunde

Săteanul

Acum 2 săptămâni

No tulai... **** 

(Acest mesaj a fost moderat din cauza limbajului calomnios folosit)

Raspunde

Kukuruku

Acum 2 săptămâni

Fugiti ma de aici.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus