Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
12°C

Elevii sibieni care au participat la etapele naționale ale olimpiadelor din cadrul ariei tehnologii s-au întors acasă cu premii, mențiuni și punctaje maxime la practică

Elevii sibieni care au participat la etapele naționale ale olimpiadelor din cadrul ariei tehnologii s-au întors acasă cu premii, mențiuni și punctaje maxime la practică

Cu două premii și două mențiuni se întorc acasă elevii sibieni care au participant la etapa națională a olimpiadei din cadrul Ariei curriculare tehnologii, domeniul industrie alimentară, desfăşurată în perioada 26 - 30 aprilie 2024 în municipiul Tulcea.

Cel mai bun rezultat l-a obținut Mihai Sebastian Comșa, elev în clasa XII-a care a obținut premiul I la proba „Analiza produselor alimentare”, precum și premiul special pentru cel mai mare punctaj la proba practică (100 puncte). Băiatul a fost pregătit de profesoarele Anca Voina, Daniela Iurea, Cornelia Popa și Sanda Toderaș.  

Cel de-al doilea premiu este un premiu III obținut de Maria Minerva Cerpac, elevă tot din clasa a XII-a. Fata a fost pregătită de profesorii Laureanțiu Butoi, Mihaela Părăian și Sanda Toderaș. Premiul obținut de Maria a fost la proba de „Industrie alimentară”, fata obțînând și premiul special pentru cel mai mare punctaj la proba practică (100 puncte).

Menținune au obținut elevii Maria Dragomir, clasa a XII-a, proba „Industrie alimentară” și Tiberius Tabără , clasa a XI-a, la proba „Analiza produselor alimentare”, pregătiți de către profesorii Mihaela Părăian, Sanda Toderaș, Laurențiu Butori, respectiv Lavinia Codreanu, Daniela Iurea și Mihaela Părăian.

Tiberius a cucerit și premiul special pentru cele 100 de puncte obținute la proba practică.

Toți elevii sunt înmatriculați la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu.

„Felicitări celor patru elevi pentru rezultatele deosebite obținute la Olimpiada Națională, cu o apreciere în plus pentru premiile speciale cu punctaj maxim la proba practică! Felicităm şi toate cadrele didactice implicate în pregătirea acestor elevi. Suntem mândri că trei ani consecutivi am obținut locul întâi la Olimpiada Națională, la clasa a XII-a”, transmite prof. Marian Solomon, directorul Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu.

Sursa foto: Arhiva TS

                           

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus