Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Paolo Rossi a lansat colecția de primăvară vară. „Clienții sunt cei care ne inspiră”

Paolo Rossi a lansat colecția de primăvară vară. „Clienții sunt cei care ne inspiră”

Brand-ul Paolo Rossi a lansat la finalul săptămânii trecute colecția de primăvară-vară. Lansarea a avut loc la sediul de pe Bulevardul Victoriei, numărul 44, printr-un eveniment în premieră, în cadrul căruia publicul s-a putut bucura de mai multe idei de outfit-uri prezentate de modelele brandului.  

Eleganță, rafinament și materiale de calitate

În cadrul unui eveniment exclusiv ce a avut loc în magazinul din Sibiu al brandului, a fost lansată colecția de primăvară-vară Paolo Rossi. Colecția cuprinde atât piese clasice, cât și piese casual și de ceremonie. În completarea seriilor clasice de negru, bluemarin sau vișiniu ce sunt mereu pe stoc, reprezentanții brand-ului au accesat și câteva culori mai îndrăznețe cum ar fi verdele, albastrul sau nude-ul.

Într-o atmosferă relaxată și călduroasă, modelele brand-ului au prezentat mai multe idei de ținute care pot fi create cu ajutorul pieselor din colecția primăvară-vară.

Clienții, una dintre inspirațiile brand-ului Paolo Rossi

Doamna Gabriela Ciuclan, director general al Euroconf SA şi gazdă a evenimentului, a făcut o scurtă descriere introductivă a filozofiei pieselor din noua colecție și sursele de inspirație din spatele procesului creativ.

„Bine ați venit la sediul nostru de pe Bulevardul Victoriei. Alături de echipa noastră și de reprezentanții brand-ului Paolo Rossi dorim să vă prezentăm colecția de primăvară-vară 2024. În primul rând vreau să știți că dumneavoastră ca și clienți ne inspirați, noi ne străduim să fim cât mai creativi și ne bucurăm atunci când răspundeți pozitiv la toate ideile noastre și ne purtați produsele. Majoritatea dintre dumneavoastră purtați produsele Paolo Rossi și pentru noi acesta este semnul că ne-am făcut treaba cum trebuie.

Ne-am gândit că cel mai potrivit ar fi ca dincolo de a expune aceste produse pur și simplu în raft, să creăm și câteva outfit-uri. Ele sunt create după inspirația de la ultimul nostru shooting cu stilistul sibian Ovidiu Buta”, a spus aceasta. 

Despre Paolo Rossi

Paolo Rossi este o marcă de excepție sub umbrela Euroconf SA. Calitatea ireproșabilă a produselor se datorează experienței extinse a echipei Euroconf în producția de costume pentru cele mai prestigioase mărci internaționale.

„De-a lungul anilor, am lucrat în strânsă colaborare cu branduri de renume, învățând și evoluând constant pentru a crea costume de înaltă calitate, ce îmbină cu măiestrie tradiția cu stilul modern. Suntem mândri să aducem aceeași experiență și pasiune pentru croitorie direct în garderoba dumneavoastră prin Paolo Rossi”, este mesajul reprezentanților brand-ului.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus