Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
12°C

Piața Transilvania va fi deschisă două zile în Săptămâna Mare: joi și sâmbătă

Piața Transilvania va fi deschisă două zile în Săptămâna Mare: joi și sâmbătă

Piața Volantă Transilvania va fi deschisă două zile în Săptămâna Mare, joi și sâmbătă, anunță reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

Astfel, joi, 2 mai, piața va fi deschisă între orele 8 și14, iar sâmbătă, 4 mai, tot între orele 8 și 14.

Începând de săptămâna viitoare, piața va funcționa vinerea, între orele 10-16, și sâmbăta, între 8-14, precizează sursa citată. 

Piața Transilvania va funcționa și în zilele de vineri, a anunțat în urmă cu câteva zile în urmă reprezentanții Consiliului Județean Sibiu, „pentru a da posibilitatea unui număr cât mai mare de cumpărători să își facă aprovizionarea cu produse locale”. Spre deosebire de zilele de sâmbătă, parcarea Sălii Transilvania nu va fi ocupată vinerea de standurile producătorilor locali, aceștia fiind grupați în zona de la intrarea principală dinspre str. Nicolae Olahus. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus