Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
14°C

Mesajul de Paști din partea Primăriei Axente Sever

Mesajul de Paști din partea Primăriei Axente Sever

În aceste zile de sărbătoare, în care creștinii ortodocși din întreaga lume sărbătoresc Învierea Domnului Isus Hristos, nu putem să uităm că sunt zile pline de evlavie și bucurie, zile în care familiile noastre se întâlnesc la masa de sărbătoare, merg la biserică și vorbesc cu cei aflați departe pentru a-și spune unii altora „Hristos a înviat!”.

Întreaga noastră societate trece printr-o perioadă care ne testează tăria, bunătatea, capacitatea de a ne proteja aproapele, puterea de a ne ajuta unii pe alții. Însă toate încercările prin care trecem ne învață să fim generoși, să acționăm ca o comunitate și să ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare lucru pe care îl facem.

Cu toate acestea, mesajul pe care îl primim în fiecare an cu ocazia Sfintelor Paști este că, după suferință vine și bucurie, după sacrificii vine și răsplată. Așadar, tuturor locuitorilor din localitățile Axente Sever, Agârbiciu și Șoala, din țară și de peste hotare și tuturor colaboratorilor Primăriei comunei Axente Sever le urez pace, liniște, bunăstare și bucurie!

Sfintele Sărbători ne învață să fim mai buni, să fim recunoscători pentru binecuvântările care ni se dau, să fim conștienți că fiecare clipă merită trăită cu bucurie din plin. Fie ca lumina acestei sărbători să ne aducă împlinire și claritate.

Hristor a înviat!

Primarul comunei Axente Sever, Marius Grecu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Papa di Gio

Acum 2 săptămâni

Sărbători fericite și liniștite ,pace și bucurie! Hristos a înviat !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus