Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Actorul Florin Piersic e într-o stare bună, internat la Institutul Inimii din Cluj

Actorul Florin Piersic e într-o stare bună, internat la Institutul Inimii din Cluj

Actorul Florin Piersic este într-o stare bună, internat la Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, după ce duminică a suferit o intervenţie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea, scrie Agerpres. 

"Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme", a declarat, marţi, managerul Institutului Inimii, Florin Crişan. 

În luna martie a acestui an, pe scena TNRS, Florin Piersic a susținut un maraton de 2 ore de discuții, alături de Constantin Chiriac, și preotul Constantin Necula. Acesta i-a provocat pe spectatorii care l-au ascultat să râdă în hohote și să plângă, dar le-a oferit și multe bancuri, destăinuiri și povești din culise și de pe platourile de filmare pe care s-a aflat de la vârsta de 22 de ani. 

Puteți citi materialul realizat de Turnul Sfatului la linkul - Florin Piersic la Sibiu: Hohote de râs, lacrimi și mesaje de dragoste cu primarul Astrid Fodor. „Dacă nu aveam aproape 90 de ani, vă luam cu mine”

foto Andrei Văleanu/TNRS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus