Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Vremea se va răci în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade Celsius, conform prognozei emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 6 - 19 mai 2024.

Precipitaţiile vor predomina în majoritatea regiunilor în următoarele două săptămâni, în anumite intervale de timp.

În Transilvania, în primele două zile din interval (6 şi 7 mai), valorile termice se vor situa peste normalul climatologic, cu o media a maximelor de 24 - 25 de grade Celsius, însă va urma o răcire semnificativă în zilele de 8, 9 şi 10 mai, când vremea va deveni răcoroasă, media regională a maximelor urmând a oscila între 16 şi 18 grade. Pentru intervalul 11 - 14 mai, media temperaturilor maxime va urca uşor până spre 20 de grade, iar după 15 mai sunt estimate valori în jurul a 25 de grade. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă între 6 şi 10 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile intramontane.

Vor fi ploi pe arii relativ extinse începând cu după-amiaza zilei de 7 mai şi în zilele de 8 şi 9 mai, iar intervale cu ploi locale vor fi posibile şi în restul intervalului îndeosebi în timpul după-amiezelor.

Citește și Cum va fi vremea în Sibiu, săptămâna viitoare: Foarte cald în primele zile, se răcește în weekend

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus