Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
20°C

Cum va fi vremea în Sibiu, săptămâna viitoare: Foarte cald în primele zile, se răcește în weekend

Cum va fi vremea în Sibiu, săptămâna viitoare: Foarte cald în primele zile, se răcește în weekend

Luni, vor fi între 24 și 26 de garde în județ, dtemperaturi maxime, însă în următoarele zile vremea se va răci cu fiecare zi care va trece, anunță meteorologii în prognoza pentru săptămâna viitoare.

Vremea va fi ușor mai caldă, luni, decât normalul termic al perioadei și ușor instabilă după-amiaza la munte.

”Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, când local în zonele de munte și pe arii restrânse în rest se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări de scurtă durată asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 de grade, iar cele minime între 9 și 12 grade”, se precizează în prognoză.

Mâine, vor fi între 10 și 25 de grade Celsius în municipiul Sibiu, între 9 și 26 de grade la Dumbrăveni, între 8 și 17 grade Celsius la Păltiniș și între 5 și 9 grade Celsius la Bâlea Lac.

Marți

Vremea va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi va prezenta înnorări temporar accentuate. Local după-amiaza și noaptea, mai ales în zonele de munte, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale ziua la munte, dar și asociate averselor cu condiții de vijelii. Izolat va cădea grindină și pe arii restrânse cantitățile de precipitații vor depăși 15-20 l/mp.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 24 de grade, iar cele minime între 10 și 13 grade.

Miercuri

Vremea se va menține instabilă și se va răci față de ziua precedentă, devenind apropiată de normalul termic. Cerul va prezenta înnorări accentuate și pe arii extinse se vor semnala averse de ploaie ce pot avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice. Local cantitățile de precipitații vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în timpul averselor ce izolat vor lua și aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 20 de grade, iar cele minime între 8 și 10 grade.

Joi

Vremea va fi răcoroasă și instabilă după-amiaza, mai ales în zonele montane. Cerul va prezenta înnorări temporare. Local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 19 grade, iar cele minime între 6 și 9 grade.

Weekend

Vremea se va menține temporar instabilă, local cu averse și descărcări electrice, iar temperaturile vor fi apropiate celor specifice perioadei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus