Miercuri,
19.06.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Turnul Sfatului nu va putea fi vizitat de Noaptea Muzeelor. S-a spart un geam și trebuie reparat

Turnul Sfatului nu va putea fi vizitat de Noaptea Muzeelor. S-a spart un geam și trebuie reparat

Turnul Sfatului din Piața Mică nu va fi deschis de Noaptea Muzeelor, anunță Primăria Sibiu într-un comunicat de presă.

”Din păcate, Turnul Sfatului a fost închis ieri seară și nu va putea fi vizitat în Noaptea Muzeelor. Din cauza vântului foarte puternic, un element de la un geam al acestuia, s-a spart, lucrările de reparații necesare neputând fi efectuate în timp atât de scurt. Pentru siguranța vizitatorilor s-a luat decizia închiderii Turnului până la efectuarea reparațiilor”, precizează administrația locală.

Pentru al treilea an consecutiv, turnurile de pe strada Cetății vor putea fi vizitate în cadrul programului Noaptea Muzeelor, ce se va desfășura sâmbătă, 18 mai 2024, anunță reprezentanții administrației locale. 

Astfel, după încheierea programului normal de vizitare, ora 19 accesul în turnurile de pe Cetății va fi gratuit până la ora 24, ultima intrare fiind la ora 23:30. 

Detalii despre evenimentele planificate pentru Noaptea Muzeelor din acest an de Muzeul Național Brukenthal și Biblioteca Astra găsiți în materialele de mai jos:

Palatul Brukenthal va fi deschis de Noaptea Muzeelor, după mai bine de cinci ani. Curtea Muzeului de Istorie se transformă în loc de petrecere pentru tineri

Noaptea Muzeelor la Biblioteca Astra: tur ghidat în parcul Astra, Muzeul Asociațiunii și „Povești în pijamale”

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 1 lună

S-a spart pe ambele parti?
Raspunde

Amadeus

Acum 1 lună

Ghici!
Raspunde

Kiki Riki

Acum 1 lună

Oare ce se intelege din aceasta fraza - vezi in articol: "Din cauza vântului foarte puternic, un element de la un geam al acestuia, lucrările de reparații necesare neputând fi efectuate în timp atât de scurt." ? Intreb si eu pt un prieten...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus