Miercuri,
19.06.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Strada din Sibiu cu salcâmi roz înfloriți. „Obișnuim să venim zilnic pe aici la plimbare”

Strada din Sibiu cu salcâmi roz înfloriți. „Obișnuim să venim zilnic pe aici la plimbare”

Sibienii care locuiesc pe strada Muncel se bucură în perioada aceasta de un peisaj deosebit, mai rar întâlnit în orașul nostru: numeroși salcâmi roz au înflorit.

Peisajul este unul de o frumusețe aparte, florile roz ale salcâmilor contrastând cu verdele crud al ierbii sau chiar cu florile albe ale altor salcâmi.

Zona este una mărginașă, la limita cu Șelimbărul, motiv pentru care nu este prea frecventată. Cei mai mulți trecători sunt cei care ies la plimbare cu cățeii de companie.

”Obișnuim să venim zilnic pe aici la plimbare și bineînțeles că am observat salcâmii. Sunt foarte frumoși, au înflorit de câteva săptămâni și încă se țin bine. I-am și fotografiat pe unii dintre ei să le arăt prietenilor online, dar m-am abținut să rup flori. Sunt frumoși așa cum sunt ei, aici”, spune doamna Maria, care locuiește într-un bloc aflat la doi pași.

Salcâmii roz înfloriți nu bucură doar privirea, ci și mirosul, parfumând aerul cu un iz aparte.

În această primăvară sibienii s-au putut bucura de copaci înfloriți pe mai multe străzi din Sibiu, cum ar fi cireșii de pe Tudor Vladimirescu, ori magnoliile de pe Școala de Înot.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Pastor marginas

Acum 1 lună

Iti dai seama ce stire si ce realizare, ca infliroesc niste copaci in perioada in care este NORMAL sa infloreasca specia lor. Vreti sa si aplaudam la scena deschisa administratia pentru asta sau ce?
Raspunde

Ovidiu

Acum 1 lună

Frumos. Sunt multe lucruri mici dar necunoscute, de care te poți bucura în Sibiu. Lucrurile mici fac diferența.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus