Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
14°C

Aproape un milion de lei costă cosirea ierbii în Sibiu. Sunt aproape trei milioane de mp de cosit

Aproape un milion de lei costă cosirea ierbii în Sibiu. Sunt aproape trei milioane de mp de cosit

Primăria Sibiu a anunțat organizarea unei licitații publice pentru contractarea serviciilor de cosire a ierbii și a buruienilor în parcuri, zone verzi, aliniamente stradale și cartiere rezidențiale. Serviciile vor fi necesare în perioada iulie-octombrie și vor costa aproape un milion de lei.

Conform caietului de sarcini din anunțul de pe platforma de licitații publice, serviciile solicitate includ cosirea ierbii și buruienilor folosind motounelte în diverse locații ale orașului, cum ar fi parcuri, scuaruri, aliniamente și cartiere de locuințe, având o suprafață totală de aproximativ 1.739.970 metri pătrați pentru o trecere completă, suprafața maximă estimată de cosit fiind de aproape 3 milioane de metri pătrați.

În cadrul licitației vor fi evaluate ofertele pe baza capacității tehnice și a resurselor umane ale ofertanților, care trebuie să demonstreze disponibilitatea echipamentelor necesare și a personalului calificat pentru a acoperi toate sectoarele specificate. De asemenea, se va pune accent pe respectarea strictă a condițiilor de sănătate și securitate în muncă, precum și a standardelor de protecție a mediului.

Licitația este programată pentru data de 7 iunie, iar organizator este Serviciul Public Managementul Integrat pentru Ecosisteme Urbane din cadrul Primăriei.

Conform datelor administrației locale, în municipiul Sibiu sunt nouă parcuri cu o suprafață de 198.261 mp și 33 de scuaruri și zone verzi cu o suprafață totală de 633.671 mp. Restul reprezintă aliniamentele stradale și zonele verzi din cartiere.

Întreaga listă a suprafețelor care trebuie cosite poate fi consultată aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1268

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 2 săptămâni

Va asigur ca intre Graului si Europa Unita(BMW) nu sint ''aliniamente stradale cod A'' in suprafata de 19077 mp.In continuare,de Europa Unita(BMW) la Drumul Hotilor,toate terenuri private,mai sint 22300 mp. Dintr-un foc 42377 mp platiti,dublu,dar ever-never tunsi.Lecturati anexa ca,pentru cine sinteti intertesati si alfabetizati,aveti ce citi !Cod ZV-22,23,24,28-acolo sint taxele dumneavoastra!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus