Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Aproape 1.000 de gălățeni vin la Sibiu cu transport plătit de primărie. Își susțin echipa în finala Cupei României

Aproape 1.000 de gălățeni vin la Sibiu cu transport plătit de primărie. Își susțin echipa în finala Cupei României

Aproape 1.000 de suporteri ai echipei Oțelul Galați vin la Sibiu să-și susțină echipa în finala Cupei României. Meciul va avea loc pe Stadionul Municipal, pe 15 mai 2024.

Potrivit presei locale, Primăria municipiului Galaţi va asigura transportul pentru suporterii care şi-au manifestat intenţia de a fi prezenţi în tribunele stadionului Municipal din Sibiu.

În finală, Oţelul Galați va întâlni formaţia Corvinul Hunedoara.

„Transportul suporterilor gălăţeni se va face cu o garnitură feroviară specială, fără opriri intermediare pe traseu, deplasarea spre destinaţie fiind programată în ziua partidei. După meci, în aceleaşi condiţii, cursa feroviară specială va readuce suporterii la Galaţi. Ne dorim să fie şi bucuroşi de câştigarea trofeului", transmite municipalitatea, citată de publicația Monitorul de Galați.

Finala Cupei României la fotbal va începe la ora 20:30.

Pentru asigurarea transporului, primăria din Galați va organiza mâine o licitație pentru „Servicii de transport feroviar public pe ruta Galați-Sibiu și retur”, pentru care estimează că va plăti aproape 250.000 de lei.

„Prestatorul trebuie să asigure o cursă pentru transport feroviar de persone, cu un număr suficient de vagoane astfel încât 944 de călători să aibă locuri rezervate. În sarcina prestatorului va fi de asemenea obținerea acreditărilor necesare pentru transportul pe calea ferată din România a acestei curse speciale fără opriri intermediare pe traseu și cu plecarea din Galați pe data de 15.05.2024 la o oră care să permită parcurgerea distanței feroviare Galați-Sibiu astfel încât să se asigure accesul la timp pe stadionul din Sibiu, în vederea participării suporterilor la meci. Se vor prezenta și completa formularele ataşate. Propunerea financiară va cuprinde: formularul de ofertă. Criteriul de atribuire este ”preţul cel mai scăzut”.”, se arată în anunțul de licitație.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus