Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

Se răcește vremea în continuare: cel mult 16 grade în municipiul Sibiu

Se răcește vremea în continuare: cel mult 16 grade în municipiul Sibiu

”Temperaturile vor continua să scadă, iar vremea va fi temporar instabilă”, precizează meteorologii sibieni în prognoza valabilă pentru astăzi, joi, 9 mai.
”În timpul zilei, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse de ploaie, ce pot fi însoțite de descărcări electrice. Pe arii restrânse, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de precipitații vor depăși 10-15 l/mp în zona montană. Noaptea cerul va mai avea înnorări temporare, iar pe arii restrânse va mai ploua slab. Pe crestele montane trecător se vor putea semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate ziua în timpul averselor, dar și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 17 de grade, iar cele minime între 6 și 8 grade. Izolat vor fi condiții de ceață”, se precizează în prognoza transmisă de Centrul Meteorologic Transilvania Sud Sibiu.

Ieri, la ora 09, stratul de zăpadă prezent doar în zona montană înaltă, măsura 30 cm la Bâlea-Lac.

Vor fi astăzi în municipiul Sibiu între 7 și 16 grade, la Dumbrăveni între 6 și 15 grade, la Păltiniș, între 2 și 10 grade Celsius, iar la Bâlea Lac, între -2 și 4 grade Celsius.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus