Luni,
20.05.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Vremea în weekend, la Sibiu: temperaturi de 22 de grade sâmbătă, duminică plouă

Vremea în weekend, la Sibiu: temperaturi de 22 de grade sâmbătă, duminică plouă

Meteorologii sibieni anunță că vremea se menține frumoasă în prima zi a finalului de săptămână, iar duminică va ploua. 

Redăm mai jos prognoza meteo realizată de meteorologul Florin Bugner 

Sâmbătă, 11 mai

Vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade și ușor instabilă. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, cu unele înnorări temporar accentuate după-amiaza, seara și noaptea, când pe arii restrânse se vor semnala averse slabe de ploaie, cu precădere în zonele montane și submontane. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 22 de grade, iar cele minime între 8 și 10 grade.

Temperaturi maxime și minime: Sibiu, 21 și 9 grade, Dumbrăveni, 22 și 8 grade, Boița, 19 și 10 grade, Păltiniș, 13 și 4 grade, Bâlea Lac, 5 și 1 grad.

Duminică, 12 mai

Vremea va fi temporar instabilă, cu temperaturi în scădere față de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros ziua, când pe arii extinse se vor semnala ploi și averse de ploaie, însoțite izolat și de descărcări electrice. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate, de peste 15 l/mp. În zonele montane înalte vor fi condiții și de precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai ales asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 de grade, iar cele minime între 4 și 7 grade.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 596

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus