Joi,
23.05.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Alege înțelept: Bogdan Trif – Președintele Consiliului Județean Sibiu!

Alege înțelept: Bogdan Trif – Președintele Consiliului Județean Sibiu!

Am 47 de ani, sunt jurist, inginer agronom și absolvent al cursului de Înalți Funcționari Publici. Sunt președintele Organizației Județene PSD Sibiu și deputat în Parlamentul României din 2020, unde reprezint cetățenii județului Sibiu.

Am fost ministrul Turismului. În acea perioadă, EUROSTAT a stabilit că România a avut cea mai mare creștere procentuală a numărului de turiști. Concret, creșterea a fost de 8,9%, în timp ce media europeană a fost de 2,3%. Am reușit să acordăm, pentru prima dată, vouchere de vacanță, asigurarea de către agenții a 100% din pachetele turistice cumpărate de români. Am finanțat construcția bazei Salvamont Păltiniș. Am definitivat MasterPlanul de Investiții în turism și am finanțat toate proiectele depuse la Ministerul Turismului.

Am condus Garda Națională de Mediu. Am fost premiat, împreună cu colegii mei, de Europol pentru acțiunile desfășurate și pentru proiectele cu finanțare europeană câștigate ce vizau combaterea traficului de deșeuri.

Am condus Agenția Regională pentru Protecția Mediului Sibiu, unde am fost campion la nivel național, alături de echipa mea, pentru cele mai multe proiecte finanțate din fonduri europene. Am construit primul sediu verde de agenție din țara noastră și, tot datorită muncii mele și a echipei, toate cablurile de pe stâlpii amplasați pe cinci artere principale din municipiul Sibiu au fost mutate în subteran.

Am dovedit că toate instituțiile pe care le-am coordonat pot performa și același lucru îl voi face ca președinte al Consiliului Județean Sibiu!

Îi mulțumesc doamnei Natalia Intotero - ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse - pentru apreciere și susținere! În urmă cu trei zile, doamna ministru a participat alături de mine și echipa PSD la acțiunile noastre din orașul Copșa Mică și din comuna Valea Viilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Sparrow

Acum 1 săptămână

Asta cu " alege întelept" e o chestiune eminamente subiectivā.... Tatāl meu, om de 87 de ani, vrea sā meargā la vot " Cu generalul Averescu o sā votez, orice mi-ai spune, un militar de carierā impune disciplinā " asa imi zice tata in prag de alegeri... Mno, io ce sā zic? Sā îi zic " nu vota! " ?
Raspunde

L

Acum 1 săptămână

Da, ai fost tare competent ca Ministru al Turismului ca sa-ti spun...:(
Raspunde

Vax

Acum 1 săptămână

Ce sa aleg ? Candidatul la primaria Sibiu este un tip din Horezu ! pe cine reprezinta, comunitatea din Valcea existenta in Sibiu ? De Bokor stie toata lumea, de doamna Barac stim cum sta treaba, Forir ing sef la apele romane, detinator a doua firme cu ***** ! Ce sa aleg oare ? Va urma ! 

(Acest mesaj a fost moderat din cauza informațiilor eronate pe care le conține)

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus