Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Un bărbat de 62 de ani, din Alțâna, este dat dispărut de iubita lui. Cine îl recunoaște este rugat să sune la 112

Un bărbat de 62 de ani, din Alțâna, este dat dispărut de iubita lui. Cine îl recunoaște este rugat să sune la 112

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 15 mai a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, concubinul său, Mircea Lupu, în vârstă de 62 de ani, a plecat de la domiciliu, din comuna Alțina, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.

 Semnalmente: înălțime 170 cm, ochi albaștri, păr grizonat.

În momentul plecării, bărbatul purta o geacă în culorile albastru și roșu, bluză de culoare neagră, pantaloni din stofă de culoare neagră, încălțăminte sport de culoare maro.  

Semne particulare: inflamație proeminentă în zona cefei.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Muresan

Acum 1 săptămână

Cam ramolit pentru 62 de ani, cine il mai poftea de iubit?
Raspunde

ID

Acum 1 săptămână

Off-topic... am aflat și eu, recent... Se pare că numele localității, în realitate (nu știu de când), este ALȚINA ! Nu Alțâna și nici Alțîna...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus