Miercuri,
19.06.2024
Partial Noros
Acum
17°C

ISU Sibiu: în Zona industrială vest derulăm un exercițiu pentru antrenarea unei reacții prompte și eficiente

ISU Sibiu: în Zona industrială vest derulăm un exercițiu pentru antrenarea unei reacții prompte și eficiente

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență anunță că intervenția aflată în derulare vineri seara în Zona industrială vest este un exercițiu.

Reprezentanții ISU Sibiu au anunțat exercițiul pentru a lămuri eventualele întrebări și pentru a justifica eventualul disconfort. „Vă informăm că pompierii sibieni desfășoară un exercițiu cu forțe și mijloace în teren pe Platforma Industrială de Vest din municipiul Sibiu, la sediul unui operator economic de curierat. În eventualitate creării unui disconfort în spațiul public, asigurăm cetățenii că aceste exerciții sunt necesare și benefice pentru întreaga comunitate, pentru antrenarea unei reacții prompte și eficiente în cazul producerii unei situații de urgență”, descriu reprezentanții ISU Sibiu, într-un anunț transmis în atenția cititorilor Turnul Sfatului.

Exercițiul are loc, vineri seara, la sediul DPD.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 1 lună

Reteaua imobiliara; Iamandi, Sandru, Veseli, Iohannis, Racovita, Stan Gheorghe, Mateescu, Nicolaescu, etc, va pot spune obiectivele cu avize ISU false unde nu mai aveti pentru ce interveni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus