Duminică,
23.06.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Iordănescu, înregistrat de procurori în biroul șefului IPJ, 30 de ani de la prăbușirea Caritas și noutăți de pa autostrada Sibiu - Pitești

Iordănescu, înregistrat de procurori în biroul șefului IPJ, 30 de ani de la prăbușirea Caritas și noutăți de pa autostrada Sibiu - Pitești

Cele mai interesante articole care au apărut în Turnul Sfatului, în week-end:

VIDEO Imagini noi din tunelul de pe tronsonul 4 din Sibiu – Pitești. S-a forat prima galerie de legătură pietonală. ”Sunt șanse bune să circulăm pe aici în decembrie 2026”

Pro Infrastructura a intrat în tunelul care se forează pe autostrada Sibiu – Pitești, de pe tronsonul 5, dintre Pitești și Curtea de Argeș.

Șeful CCIA Sibiu a fost înregistrat promițând un post de director la Aeroport drept mită chiar în biroul șefului Poliției. Iordănescu contestă probele

La un an de la trimiterea în judecată a lui Eugen Iordănescu, directorul Camerei de comerț Sibiu, pentru fapte de corupție produse din postura de reprezentant al județului Sibiu, dosarul nu a apucat să se judece nicio secundă pe fond. Abia în cursul zilei de vineri, Tribunalul Sibiu a respins toate cererile și excepțiile prin care Iordănescu a contestat legalitatea rechizitoriului întocmit de procurorii sibieni.

Am mâncat ceva Phontastic. Restaurant vietnamez, deschis pe 9 Mai

Dragii moșului, dacă din întâmplare sunteți mari fani ai bucătăriei asiatice, opriți-vă din tot ce faceți și citiți cu atenție ce scrie aici, pentru că tocmai l-am prins împreună pe Dumnezeu de un picior. Nu e o lună de când pe strada 9 Mai aproape de colțul cu Ocnei, înspre Piața Mică, s-a mai deschis un restaurant.

30 de ani de la prăbușirea Caritas, una din cele mai mari ”țepe” de după 1989. Cum au trăit sibienii euforia și dezamăgirea câștigului X 8, fără să faci nimic

Cel mai celebru joc piramidal din istoria României s-a prăbușit în august 1994, iar mii de sibieni au rămas fără banii depuși într-o acțiune care promitea înmulțirea lor de opt ori, fără cel mai mic efort.

Peste mai puțin de o lună pornesc Trenurile Soarelui. 9 ore din Sibiu, în Constanța, 118,9 lei pentru un adult, 13,15 lei pentru un student

Din 14 iunie vor porni Trenurile Soarelui, anunță CFR Călători. Din Sibiu, un drum la mare, în Constanța va costa aproape 120 de lei pentru un adult dar și 9 ore din viața lui.

Un olandez care a cumpărat două case în Sibiu ”de frică să nu fie demolate” a creat un forum de discuții politice. ”Pe plan local, găsești o miniatură la ce se întâmplă la nivel național”

Daniel van Soest, un antropolog olandez care s-a stabilit de câțiva ani în România s-a decis să creeze un site prin care toți oamenii care au ceva de spus, să o poată face liber. Kontra.ro nu vrea să fie contra, spune el, ci pro.

Istoria uitată a Aeroportului Sibiu: Inițial a funcționat la Șura Mică, traficul piloților cu ață din Cehoslovacia și prima vizită oficială: un zbor eșuat al guvernului spre Conferința de Pace de la Paris

Înființat ca aeroport militar în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, aeroportul din Sibiu era situat inițial la 24 de kilometri de oraș, la Șura Mică.

VIDEO Interviu cu Eugen Vaida, omul de la volanul ”Ambulanței pentru Monumente”: ”Construcțiile erau gândite atât de sofisticat, că nici în ziua de azi, mulți nu mai sunt în stare să le facă. Și de aceea au și ținut atâta sute de ani”

Sibianul Eugen Vaida e asimilat de mulți români cu recuperarea monumentelor vechi de sute de ani din Transilvania. A vorbit mult în ultimii ani despre ele și aproape niciodată despre el.

VIDEO Se termină forajele pe tronsonul 2 din Sibiu – Pitești. Proiectul tehnic are deja o întârziere de 3 luni. Cum arată lucrarea în acest moment

Turcii de la Mapa-Cengiz, constructorii lotului 2 al Autostrăzii Sibiu – Pitești, anunță că este foarte aproape de finalizarea studiilor geotehnice pe întreg lotul dintre Boița și Cornetu, anunță Economedia.

Scrisoare: Celebrul Casanova își căuta un loc de muncă în Sibiu, acum 239 de ani. Îi cerea asta contelui Fabris, cel care a reprimat răscoala lui Horea, i-a oprit pe turci și a contribuit la ridicarea teatrului lui Hochmeister

10 iunie 1785. Contele Fabris, general și conducătorul armatei Transilvaniei îi scria din Sibiu o scrisoare lui Giacomo Casanova: ”Vă rog să înțelegeți: nu am nevoie de un secretar, am optsprezece în birou și mă distrug fiind nevoit să citesc și să semnez totul”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus