Luni,
24.06.2024
Partial Noros
Acum
27°C

Văzut pe camera de supraveghere: o persoană a rupt 11 afișe electorale, pe Calea Dumbrăvii. Este al cincilea caz, în ultimele zile

Văzut pe camera de supraveghere: o persoană a rupt 11 afișe electorale, pe Calea Dumbrăvii. Este al cincilea caz, în ultimele zile

O persoană a fost surprinsă azi noaptea de camerele de supraveghere ale Primăriei Sibiu în timp ce a rupt 11 afișe electorale de pe panoul situat pe Calea Dumbrăvii. Este al cincilea caz, în ultimele zile.

„Noaptea trecută, o persoană a rupt nu mai puțin de 11 afişe de pe un panou situat pe Calea Dumbrăvii. Bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar Poliția Locală a sesizat deja Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu, transmițând și imaginile pentru a face identificarea mai ușoară,” transmit reprezentanții instituției pe pagina de facebook.

În această perioadă a campaniei electorale, Poliția Locală monitorizează integritatea afișajelor electorale.Conform unui comunicat transmis luni presei, noua sarcină i-a revenit odată cu demararea campaniei electorale, pe lângă atribuțiile obișnuite în domeniul ordinii și liniștii publice.

Astfel în această perioadă au fost identificate mai multe cazuri în care afișajele electorale au fost deteriorate.

În dimineața zilei de 19 mai, la ora 00.40, dispeceratul Poliției Locale a observat pe camerele de supraveghere două persoane care au rupt 3 afișe de pe panoul electoral amplasat pe bulevardul Victoriei. O patrulă a Poliției Locale s-a deplasat la fața locului, a identificat cele două persoane în zona Hotelului Continental Forum și le-a legitimat.

În data de 10 mai s-au înregistrat două cazuri de rupere sau deteriorare a afișelor electorale; în 11 mai s-au înregistrat încă cinci astfel de cazuri la tot atâtea panotaje electorale din ora; de asemenea, în data de 12 mai au mai avut loc alte două incidente, arată datele primăriei.

Persoanele în cauză au fost identificate de Poliția Locală, iar informațiile au fost transmise către Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu, împreună cu imaginile de pe camerele de supraveghere, pentru aplicarea măsurilor legale.

foto Primăria Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Trotineta

Acum 1 lună

Deci pe ăsta că a rupt câteva hârtii cu mutre de infractori l-ați văzut repede pe camere, la ăla care a aruncat camionul de gunoaie pe malul Cibinului sunteți orbi. Minunat zic!
Raspunde

Emila Elzoroaba

Acum 1 lună

Tot golani haur au fost și ăia
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 1 lună

Cat de idiot poti fi sa faci asa ceva cand se stie ca Sibiul e inpanzit de camere de luat vederi ?
Raspunde

Petrica

Acum 1 lună

Camerele de cand sunt pentru a supraveghea afișele?? În loc sa monitorizeze traficul sau alte lucruri mai importante din Sibiu.
Raspunde

Surubel

Acum 1 lună

Pe astia care rup afisele ii vedeti imediat, dar pe aia care pun afise pe stalpi nu ii vedeti? Ati amenajat zone de afise pe electorale dedicate, si totusi exista afise pe stalpi. Pe Mihai Viteazu lipea un nene de zor acuma cateva zile direct pe stalp...
Raspunde

Jonny

Acum 1 lună

Mda, pe astia care rup "fetele" viitorilor afaceristi pe bani publici ii gasiti imediat. Este plin orasul de graffiti de prost gust (jumil peste tot), dar pe astia nu ii prindeti nici o data.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus