Miercuri,
19.06.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Ambasadorul SUA, Kathleen Kavalec, este la Sibiu. A fost impresionată de Academia Forțelor Terestre

Ambasadorul SUA, Kathleen Kavalec, este la Sibiu. A fost impresionată de Academia Forțelor Terestre

Aflat în municipiul Sibiu, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Kathleen Kavalec a vizitat astăzi, 31 mai, Comandamentul Corpului Multinațional de Sud-Est și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

În cadrul vizitei, alături de ambasadoare au participat membri ai Corpului Diplomatic al Ambasadei S.U.A. în România și comandanți ai structurilor militare multinaționale de pe teritoriul României. 

 

Evenimentul a debutat cu briefingul de informare al comandantului academie, gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghiță Bârsan, în cadrul căruia s-au prezentat principalele aspecte care stau la baza derulării procesului educațional din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu și a continuat cu vizitarea spațiilor în care se derulează procesul de formare a ofițerilor de comandă pentru Forțele Terestre Române și pentru alți beneficiari din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională.

La finalul activității, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România a notat în Cartea de Onoare a Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu: „Mulțumesc pentru primirea atât de călduroasă. Am fost impresionată de academie și de facilitățile existente, dar mai ales de cadeți, care s-au dovedit a fi foarte bine pregătiți și talentați. Mult succes în continuare!”

Foto credit: Alexandra Trefaș, Iulian Mihalache

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 2 săptămâni

Doamna ambasador Kathleen Kavalec a venit degeaba la Sibiu daca n-a vizitat casa memorabila a presedintelui Romaniei, Klaus Verner Iohannis, furata cu acte de proprietate falsificate de autoritatile statului. https://youtu.be/X6C4uev39Lc?si=XWIHxnj2BId4hDzv
Raspunde

Xxx

Acum 2 săptămâni

Ne a trecut glontul pe la ureche! Daca nu era impresionata????????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus