Miercuri,
19.06.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Champions Sibiu triumfă la International Oradea Summer Cup, fără să piardă vreun set

Champions Sibiu triumfă la International Oradea Summer Cup, fără să piardă vreun set

Clubul Champions Sibiu a câștigat în weekend International Oradea Summer Cup fără să piardă vreun set.

În prima zi a turneului, echipa a înregistrat victorii categorice împotriva echipelor OK 0230 Kikinda (Serbia) și SK Elba Presov (Slovacia)

Continuând parcursul fără greșeală, au învins și Silvania Sport în ceea ce a devenit derby-ul grupei.

În semifinale, Champions Sibiu a întâlnit Academia de Volei Pirv 11, reușind să se impună cu același scor categoric, calificându-se astfel în finala turneului. În ultimul act al competiției, echipa sibiană a învins echipa gazdă, LPS Oradea, adjudecându-și trofeul.

Pe lângă succesul de echipă, Champions Sibiu a fost distinsă și individual. Adela Vasilescu a fost desemnată MVP-ul turneului, Alessia Corpodean a primit titlul de cel mai bun universal, iar Eliza Bardaș a fost recunoscută ca cel mai bun libero.

Antrenorul Andrei Banciu a condus o echipă formată din jucătoarele Alessia Corpodean, Pia Overduin, Cristina Cinezan, Roberta Ivan, Timeea Ungureanu, Sarah Rădulescu, Emma Goia, Ana Muntean, Adriana Burluc, Eliza Bardaș, Mara Durbacă și Adela Vasilescu.

“Acest rezultat ne bucurâ și ne face încrezători. Apreciem ospitalitatea și profesionalismul organizatorilor și al echipei gazdă, LPS Oradea. Felicităm toate echipele pentru sportivitatea și nivelul ridicat de joc arătat” a declarat antrenorul Andrei Banciu.

Clubul Champions Sibiu se pregătește acum pentru provocările sezonului de volei pe plajă, încurajat de rezultatele excelente obținute și de potențialul tinerelor sale sportive.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1041

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus