Miercuri,
12.06.2024
Ploi Usoare
Acum
22°C

Astrid Fodor, despre duminica alegerilor: „După vot am fost și la cumpărături, cu nora mea. Nu m-am dus prin secții”. A felicitat un singur contracandidat

Astrid Fodor, despre duminica alegerilor: „După vot am fost și la cumpărături, cu nora mea. Nu m-am dus prin secții”. A felicitat un singur contracandidat

La prima conferință de presă de după alegeri, Astrid Fodor a arătat că și-a luat o zi de concediu pentru a se putea întâlni cu presa locală la sediul de partid. Ocazie cu care a povestit și cum a decurs ziua alegerilor pentru ea, dar și reacțiile primite mai apoi.

„Azi mi-am luat concediu. De mâine, din nou, la serviciu și la datorie și lăsăm politica”, a declarat Astrid Fodor în conferința de presă de marți dimineața. Ea a arătat că, de altfel, a mers la serviciu pe tot parcursul campaniei electorale. „Am fost în campanie doar după orele de program. Și cu niciun cetățean cu care m-am întâlnit în cartiere nu am vorbit de alte partide sau alți candidați, am vorbit despre ce soluții și proiecte avem. Au fost niște întâlniri deosebite”, a descris Astrid Fodor.

În ziua alegerilor, Astrid Fodor spune că în afară de secția de vot unde este arondată, nu a mai intrat în alta. „Nu am fost primarul care să meargă de la secție la alta, sub pretextul verificării procesului electoral. Știm cu toții de ce se întâmplă, de fapt, asta: te duci și mai strângi două-trei mâini la fiecare secție în speranța că mai strângi câteva voturi. Eu, după vot, împreună cu nora mea am fost și la cumpărături”.

Un singur contracandidat felicitat

Astrid Fodor a refuzat să comenteze procentele obținute de ceilalți contracandidați și a arătat că unuia singur i-a transmis felicitări, pentru că unul singur a sunat-o să o felicite după ce rezultatele au devenit clare. „Am văzut că domnul Găvozdea a avut un procentaj bun, a avut o campanie bună și l-am și felicitat. Nu toți contracandidații m-au felicitat. Dar au fost foarte mulți primari, în special cei din zona metropolitană care m-au felicitat. Și doamna președintă Cîmpean (Daniela Cîmpean - președinta CJ Sibiu, n.r.)”, a adăugat primarul Sibiului, ales pentru un nou mandat.

Astrid Fodor a arătat că printre cei care au felicitat-o se numără și președintele României, Klaus Iohannis, fost primar al Sibiului.

Sursa foto: FDGR

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Karl-Dietrich von Apendiciten

Acum 1 zi

Si noi il felicitam pe domnul Gavozdea, viitorul arhitect-sef al burgului nostru! Sibiul va avea milioane de hectare de spatii verzi, gradini botanice si spatii de socializare cu piatra cubica verde!
Raspunde

Cartierul Arhitecților Sibieni

Acum 1 zi

Dar toate cu 8 etaje, în conul de umbră al Tribunalului.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Unul

Acum 1 zi

Și-a felicitat iepurele. Iepure care nu și-a mai făcut campanie în ultimele zile înainte de alegeri, ca să nu ia fața stăpânei. Iepure care nici nu a avut decența să fie consilier local al celor 20 % din sibieni care l-au votat. Nu de alta, dar acolo iepurele Găvozdea trebuia să facă ceva mai mult decât o înțelegere hoțească. Așa se întâmplă când ajung succesorii organizației naziștilor-germani din România să conducă orașe timp de zeci de ani. https://www.cotidianul.ro/sentinta-care-a-facut-din-fdgr-un-succesor-in-drepturi-de-organizatie-fascista/ Iar dacă o să dispară pagina aia, căutați pe siteul Judecătoriei Sibiu sentința Nr. 2790 din 28 mai 2007, din dosarul Nr. 1672/306/2007 prin care se "constată calitatea de succesor în drepturi" al FDGR față de Grupul Etnic German, ca urmare a solicitării FDGR ului de a fi recunoscută această calitate de succesor.
Raspunde

HBomb

Acum 1 zi

@Unul: Îți repet - și statul român de azi este succesorul în drepturi al statului român fascist "național legionar" din 1941, care s-a aliat cu Germania nazistă în al doilea război mondial.
Raspunde

Unul

Acum 22 ore

Hidrogeniu, îți repet și io că Statul Român de azi nu este "succesorul în drepturi al statului român fascist "național legionar" din 1941, care s-a aliat cu Germania nazistă în al doilea război mondial", pentru că toate tratatele cu Germania nazistă și toate "drepturile" ce decurgeau din confiscarea aia a Statului Român de către naziști au fost denunțate de Regatul României condus de Regele Mihai I după 23 august '44 și ulterior de toate formele de organizare statală a României. Ceea ce, după cum este evident din sentința la care fac referire, nu este cazul în situația FDGR-ului. FDGR-ul a cerut chiar el în 2007 să fie recunoscut ca succesorul organizației naziștilor-germani din România în timpul WW2, organizație numită Grupul Etnic German, nu s-a dezis de ea! FDGR-ul a obținut imobile în calitate de succesor al grupului etnic german! E o foarte mare diferență. Dar tu poți să te faci că nu o sesizezi, că e ok, te înțeleg chiar dacă nu sunt deacord cu ce faci. Tu ești plătit de ăia să-i "aperi" aici, sau ești chiar "ei". Dacă Statul Român ar fi și s-ar considera succesorul naziștilor care au confiscat atunci Țara, ar cere acum ca Germania să plătească factura pentru petrolul, alimentele și toate celelalte lucruri jefuite atunci și neplătite la prețul real al pieței. Dar Statul Român, indiferent de forma de organizare statală, nu a cerut niciodată asta, pentru că poporul român nu a fost niciodată nazist și a privit perioada aia ca pe o perioadă de ocupație străină, cum a fost și cea sovietică, nu ca pe o perioadă de bună colaborare între aliați. Că nu o fost colaborare, nu de alta. O fost ca la alegerile de acum, cu răul cel mai mic. Și atunci o fost ales de către politicienii din vechiul Regat al României mai ales, răul care o fost perceput că fiind mai mic, sau suportabil. Rău de care Statul Român s-a dezis prima dată când a avut un lider care a ținut cu poporul român și de care a continuat să se dezică și se dezice până azi. Sper că înțeles.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Văsălie Noroi

Acum 1 zi

Eu care credeam ca vin cumparaturile la matale ! E rau sa fi primar si sa merrrgi si la cumparaturi!
Raspunde

Tante Astrid

Acum 1 zi

Normal că s-a felicitat cu Găvozdea, doar au avut o campanie comună, una de succes, de altfel.
Raspunde

Emila

Acum 19 ore

Strategic, i-a bătut pe toți la c..u gol
Raspunde

Papa di Gio

Acum 1 zi

Doar dacă era așa de bine și puteam noi schimba prin vot pe acești,,candidați"cu promisiunile lor de bine ptr.popor,nu ne mai lăsa nimeni să votăm de muuult, după cum zicea cineva... Succes tuturor.
Raspunde

Kramnik

Acum 20 ore

Pe vremuri "Fabrica" unde lucri tu era condusa de partid si stat. Acuma a ajuns sa conduca partidele si statul . Nu ma plang asta-i situatia ... dar nu o sa mearga la infinit... iar cand o sa bubuie, ca la noi tot timpul bubuie din 50 in 50 de ani , iarasi o sa picati de fraieri si va cam stie lumea si atunci sa vezi distractie . PS Iti urmaresc comentariile de ceva timp si pe TS si aici si nu imi dau seama cum dracu ai ajuns la "fabrica" .Aia pe vremuri aveau niste standarde .... Esti dezolant, gaunos plin de resentimente si frustrari, puterea ti-a dat aripi de ceara . Ai grija ca o sa cazi rau de tot . Mai devreme sau mai tarziu.
Raspunde

Ciobanul

Acum 23 ore

Normal, pt ca sunt la fel! Din acelasi aluat!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 23 ore

Voturile au fost in grija ingerului calauzitor.
Raspunde

Penelopa Secureanu

Acum 4 ore

Mai ales voturile pt presedintele CJ, acolo unde sigur n-a facut peneleul nicio manevra din disperare pentru a evita un rezultat si mai rusinos :D
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus