Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
24°C

Peste 500 de locuri au rămas libere în Sibiu, la grupa mică, după prima etapă de înscriere. Cele mai multe sunt în grădinițe private

Peste 500 de locuri au rămas libere în Sibiu, la grupa mică, după prima etapă de înscriere. Cele mai multe sunt în grădinițe private

În perioada 27 mai - 14 iunie a avut loc etapa I de înscriere la grădiniță, pe locurile rămase libere după perioada de reînscriere. Pentru etapa a II-a, la nivelul județului Sibiu, au mai rămas 619 locuri libere la grupa mare, 798 locuri libere la grupa mijlocie și 1636 locuri libere la grupa mică, multe dintre ele în grădinițele private. 

Luni, 17 iunie, a debutat cea de-a doua etapă de înscriere la grădiniță, pe locurile rămase libere după etapa I. Înscrierea se face pe baza dosarelor depuse la unitățile de învățământ de către părinții sau reprezentanții legali ai acestora și a celor trei opțiuni exprimate în noile cereri de înscriere depuse. 

Pentru a doua etapă, la nivelul municipiului Sibiu sunt disponibile, potrivit cifrelor trimise de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, 250 locuri la grupa mare (din care 74 de locuri în limba germană), 307 de locuri la grupa mijlocie (din care 65 de locuri în limba germană) și 516 de locuri la grupa mică (din care 48 de locuri la limba germană și 1 loc în limba maghiară), majoritatea fiind locuri cu taxă la grădinițele particulare (138 de locuri la grupa mare, 168 de locuri la grupa mijlocie și 296 de locuri la grupa mică).

În municipiul Mediaș sunt disponibile 74 locuri la grupa mare (din care 16 de locuri în limba germană și 1 loc în limba maghiară), 101 de locuri la grupa mijlocie (din care 46 de locuri în limba germană și 1 loc în limba maghiară) și 91 de locuri la grupa mică (din care 1 loc la limba germană și 7 locuri la limba maghiară).

Detalii despre unitățile de învățământ cu locuri libere pot fi obținute aici:

https://drive.google.com/file/d/17P_2geWIAkgMfEeRZLB28vHVwniVzCGa/view

Sursa foto: Pixabuy

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus