Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
25°C

Hug the Mug deschide noua cafenea cu patiserie artizanală în Shopping City Sibiu

Hug the Mug deschide noua cafenea cu patiserie artizanală în Shopping City Sibiu

Hug the Mug, lanțul de cafenele din Sibiu, anunță cu entuziasm deschiderea noii sale locații din Shopping City. Vizitatorii sunt invitați să încerce cafeaua de specialitate, precum și o gamă diversificată de produse de patiserie artizanală.

Cafeneaua face parte din conceptul-umbrelă, Hug the Mug, care înglobează cele trei locații din Sibiu: Hug the Mug Dumbrăvii 24, Hug the Mug Bălcescu 20, și, cea mai nouă, Hug the Mug Shopping City. Acestea se diferențiază prin cafeaua de specialitate, prăjită în propriul laborator, precum și prin designul unic al încăperilor.

Noua cafenea din Shopping City Sibiu combină elemente de design precum lemn cioplit manual, sticlă curbată și piatră, creând o atmosferă caldă și primitoare. Scaunele de lemn tapițate cu materiale moi contribuie la o ambianță confortabilă, perfectă pentru relaxarea de după cumpărături.

„Ne bucurăm să deschidem o nouă locație Hug the Mug în Shopping City Sibiu, fiind unul dintre cele mai tranzitate puncte de cumpărături din oraș. Astfel, îi invităm pe toți clienții centrului comercial să se bucure de o cafea proaspăt prăjită într-o atmosferă plăcută și relaxantă. În plus, costurile noastre sunt potrivite pentru piața din Sibiu, oferind un echilibru între calitate și accesibilitate pentru toate vârstele.” susține fondatorul Hug the Mug.

Lanțul de cafenele are o istorie de succes care a început acum 9 ani, în 2015, când a adus pentru prima dată cafeaua de specialitate în Sibiu. „A fost o provocare să convingem clienții să renunțe la 'cafeaua lungă', dar astăzi suntem încântați de numărul mare de oameni care ne trec pragul.” declară proprietarul cafenelei.

În plus, adevărații iubitori de cafea și gustări savuroase pot obține, în locațiile Hug the Mug, carduri de fidelitate și au acces la o serie de promoții sezoniere. Printre surprizele disponibile se numără: cafea de specialitate, smoothie-uri proaspete și o gamă variată de produse de patiserie artizanală, precum: quiche, tarte dulci, focaccia, chifle și multe altele.

Pentru a le oferi posibilitatea, atât sibienilor, cât și turiștilor de a savura un mic dejun delicios la orice oră, fondatorul aduce în oraș și conceptul Hug the Plate, care îmbină specialitățile cafenelei cu preparate delicioase a la carte.

Mai multe detalii despre locația Hug the Mug din Shopping City Sibiu pot fi găsite pe site-ul oficial al centrului comercial.

***

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, Reserved, Sinsay, Half Price, H&M, C&A, Deichmann, CCC, Humanic, Douglas, DM, Mohito, Cropp, House, Mizar,Triumph, Penti, Teilor, Smyk și Noriel, Lensa, Pandora sau hiperfarmacia Dr. Max.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului, cinema-ului Cineplexx și noii săli de fitness STAY FIT.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi pentru familii.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul

atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România. Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1 şi dispune de 1.600 locuri de parcare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus