Duminică,
21.07.2024
Innorat
Acum
24°C

Elena Lasconi este candidatul USR la alegerile prezidenţiale

Elena Lasconi este candidatul USR la alegerile prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a fost aleasă sâmbătă, la Congresul extraordinar al partidului, drept candidatul formaţiunii politice la alegerile prezidenţiale, scrie Agerpres. 

Au fost înregistrate 531 de voturi (94,31%) pentru candidatura Elenei Lasconi.

Contracandidaţii săi au obţinut: Octavian Berceanu - 25 de voturi (4,44%) şi Dumitru Stanca - 7 voturi (1,24%).

"E un drum foarte greu, incredibil de greu, dar toată viaţa mea am ales drumul greu. Şi drumul greu mi-a adus cele mai mari satisfacţii. Cred că e de bine, pentru că am ales acest drum dintr-un sentiment pozitiv, acela de iubire. Iubesc România cu toată fiinţa mea şi cred că şi voi, de asta vă aflaţi aici", a afirmat Lasconi

Preşedintele USR a făcut apel la formaţiunile politice de dreapta să vină să susţină proiectul la prezidenţiale al USR

"Este un moment foarte important. Am spus-o de pe 10 iunie, cred, de când am văzut acea hartă roşie, că 2024 este anul în care putem să îngropăm democraţia din România sau putem să o salvăm. Eu sunt sigură că fiecare dintre voi, fiecare român de bună credinţă îşi doreşte asta. Şi gândindu-mă la buna credinţă, fac apel la toate formaţiunile politice de dreapta să vină să susţină proiectul la prezidenţiale al USR. Spun asta pentru că singura soluţie de prosperitate pentru România este dreapta, din punctul meu de vedere", a mai spus Elena Lasconi.

Comisia electorală îşi va continua activitatea şi se va proceda la numărarea voturilor pentru componenţa Biroului Naţional al partidului.

Elena Lasconi are 52 de ani, este de profesie economist, cu o carieră de 25 de ani în televiziune. Din 2020 este primarul USR al municipiului Câmpulung Muscel, funcţie în care a fost realeasă în 2024.

foto USR/facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Emil

Acum 3 săptămâni

I-a luat fața doamnei Sosoaca.
Raspunde

Rammstein

Acum 3 săptămâni

Felicitări Stimată Doamnă ...!
Raspunde

Socrate

Acum 3 săptămâni

Felicitări! La cât mai multe realizari!
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 3 săptămâni

Ha, ha! Și cu “câmpulungenii” și așteptările lor vis-a-vis de acestă amazoana trecută de perioada fecundă, cum rămâne?…
Raspunde

Leonard

Acum 2 săptămâni

Felicitări Doamnă Frumoasă Elena Lasconi ! Aveți votul meu în cursa pentru Prezidențiale! Veți fi o doamnă de fier ! Sperăm că dumneavoastră veți câștiga !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus