Joi,
25.07.2024
Innorat
Acum
21°C

Variantele ocolitoare ca urmare a derulării proiectului: „Construire pod pe drumul Județean DJ 105G, Km. 20+500, Sadu, județul Sibiu și relocare utilități”

Variantele ocolitoare ca urmare a derulării proiectului: „Construire pod pe drumul Județean DJ 105G, Km. 20+500, Sadu, județul Sibiu și relocare utilități”

În urma lucrărilor de construcție a unui nou pod pe drumul Județean DJ 105G, în comuna Sadu, Județul Sibiu, se anunță închiderea circulației peste podul din centrul comunei pentru o perioadă de patru luni începând cu data de 10.07.2024. 

Pentru a facilita deplasarea participanților, au fost stabilite două variante ocolitoare. 

Varianta 1 pentru autovehicule- pe traseul: Str. Căminului-Str. Morii-Str. Fabricii-Str. Ioan Piuariu Molnar-Str. I.M.Klein. Pe această variantă este interzis accesul vehiculelor cu masă mai mare de 7 tone pe osie simplă, cu un maxim de 5 axe.

Varianta 2 pentru autovehicule- pe traseul: Str. Prundului-Str. Podului (sens unic)-Str. Preot Dimitrie Bunea-Str. I.M.Klein (primărie). Pe această variantă este interzis accesul vehiculelor cu masă mai mare de 7,5 tone. 

Accesați link-ul pentru a vizualiza harta variantelor ocolitoare: https://sadu.ro/harta-variantelor-ocolitoare-ca-urmare-a-derularii-proiectului-construire-pod-pe-drumul-judetean-dj-105g-km-20500-sadu-judetul-sibiu-si-relocare-utilitati/

De asemenea, s-a stabilit o rută pietonală alternativă pentru locuitorii comunei, pe traseul: Str. Căminului-Supratraversare râul Sadu pe o Pasarelă provizorie nou construită-Str. Râului-Str. Samuil Micu Klein-Str. Ioan Piuariu Molnar-Str. I.M.Klein (primărie).

 

Aceste măsuri sunt necesare pentru buna desfășurare a lucrărilor de construcție a noului pod și relocarea utilităților. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri pe care le-ar putea cauza aceste restricții și vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil.

Pentru informații suplimentare și actualizări privind stadiul lucrărilor, vă rugăm să vizitați site-ul oficial al Comunei Sadu sau să contactați Primăria Sadu.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

Primăria Comunei Sadu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus